Δισκό...πολις - Burlesque - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

Δισκό...πολις - Burlesque

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Πάει καιρός που αναφερθήκαμε σε κάποιο soundtrack. Σήμερα νομίζω πως είναι καιρός να επανορθώσουμε! Αν και το σημερινό μας ταξίδι στο χρόνο δεν θα είναι πολύ μακρινό καθώς πάμε μόλις στο 2010 για να δούμε το «Burlesque»

Cher και Christina Aguilera πρωταγωνιστούν, τραγουδούν και εντυπωσιάζουν για ακόμη μια φορά με το ταλέντο τους.

Η ιστορία εξελίσσεται στο νυχτερινό κέντρο της Cher, όταν η Christina Aguilera πιάνει δουλεία ως σερβιτόρα, δεν αργεί όμως να ανέβει και η ίδια στο σανίδι και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, χορεύοντας και τραγουδώντας. Επίσης, είναι αυτή όπου θα σώσει την Cher από την καταστροφή όταν δώσει την λύση ώστε να μην πουληθεί το club.

Το soundrack αποτελείται από 10 τραγούδια συνολικά, 8 με την φωνή της Christina Aguilera και 2 με την φωνή της Cher. Έλαβε γενικά ευνοϊκές κριτικές από τους κριτικούς της μουσικής . Κέρδισε ένα βραβείο Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Αρχικό Τραγούδι στην τελετή του 2011 για το " You Have not Seen the Last of Me " από την Cher. Επίσης το άλμπουμ έλαβε το βραβείο Best Compilation Soundtrack για την Visual Media στα 54ο ετήσια βραβεία Grammy και το βραβείο «Πρωτότυπης μουσικής ταινίας»

Τραγούδια
 1. Something's Got a Hold on Me
 2. Welcome to Burlesque
 3. Tough Lover
 4. But I Am a Good Girl
 5. Guy What Takes His Time
 6. Express
 7. You Haven't Seen the Last of Me
 8. Bound to You
 9. Show Me How You Burlesque
10. The Beautiful People (from Burlesque)


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας