Δισκό...πολις - Τραύμα - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

Δισκό...πολις - Τραύμα

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Άλλο ένα μουσικό ταξίδι ετοιμάσαμε σήμερα για εσάς. Συγκεκριμένα θα πάμε 20 χρόνια πίσω, στο 1997, όταν η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε τον δίσκο «Τραύμα» !

Η Άννα Βίσση μας έχει χαρίσει μέσα από την μακροχρόνια καριέρα της, τις μεγαλύτερες επιτυχίες! Κάθε δίσκος της σπάει τα ταμεία από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και τα τραγούδια της μένουν στην κορυφή των επιλογών μας.

Το 1997, κυκλοφορεί τον 18ο δίσκο της με τίτλο «Τραύμα» όπου είναι και ο τελευταίος σε μορφή βινυλίου. Έγινε χρυσό σε 12 μόλις μέρες και συνολικά βραβεύτηκε ως τριπλά πλατινένιος, σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 180.000 αντίτυπα.

Την μουσική και τους στίχους για ακόμη μια φορά έχει επιμεληθεί ο Νίκος Καρβέλας, στα 12 από τα 15 τραγούδια, καθώς θα συναντήσουμε στιχουργικά και την Ναταλία Γερμανού, στα τραγούδια «Να’σαι καλά» , το «Απόλυτο Κενό» και «Σιγά».

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τα τραγούδια, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιο. Τα «Μαύρα Γυαλιά» έχουν κερδίσει το βραβείο για την καλύτερη σύνθεση, καθώς και για την καλύτερη ερμηνεία, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και κάνει σαφή τον λόγο που την αποκαλούν απόλυτη ερμηνεύτρια.

Το ομώνυμο «Τραύμα», το «Εκεί», το «Ντρέπομαι» και «Το μεγαλύτερο σουξέ» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια του δίσκου που έφτασαν στις υψηλότερες θέσεις των chart καθώς και το ντουέτο της με τον Σάκη Ρουβά «Σε θέλω, με θέλεις»

Τραγούδια

 1. Τραύμα
 2. Εκεί
 3. Ντρέπομαι
 4. Σιγά!
 5. Να 'σαι Καλά
 6. Το Κατάλαβες;
 7. Με Νοιάζει
 8. Μαύρα Γυαλιά
 9. Έπρεπε
 10. Απόλυτο Κενό
 11. Το Μεγαλύτερο Σουξέ
 12. Θάνατος Είναι Η Αγάπη
 13. Με Χαλάει
 14. Σε Θέλω, Με Θέλεις
 15. Σε Θυμάμαι


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας