Δισκό...πολις - Νοτιοανατολικά του κόσμου - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Δισκό...πολις - Νοτιοανατολικά του κόσμου

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, στο χώρο και στον χρόνο. Συγκεκριμένα φεύγουμε «Νοτιοανατολικά του κόσμου» για να συναντήσουμε τον Νότη Σφακιανάκη.

Βρισκόμαστε λοιπόν στο 1994, όταν ο Νότης Σφακιανάκης μετρά  τρία ήδη επιτυχημένα χρόνια στην δισκογραφία και κυκλοφορεί τον τέταρτο σε σειρά προσωπικό του δίσκο.

Οι συνθέτες Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιώργος Μουκίδης και Δημήτρης Μήλιος είναι τα δυνατά χαρτιά της δισκογραφικής εταιρίας MINOS-EMI και με τους στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, Σπύρου Γιατρά και Κώστα Μαλκώτση, η επιτυχία δεν αρχή να έρθει.

Συγκεκριμένα ο Νότης Σφακιανάκης καταφέρνει για ακόμη μια φορά να ξεχωρίσει με περισσότερα από τα μισά τραγούδια του δίσκου, φτάνοντας πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών.

«Ο Αετός» είναι σίγουρα από τα δυνατότερα τραγούδια αυτού του δίσκου. «Δεν πόνεσα», «Και δεν μπορώ», «Εγώ για δύο» είναι σίγουρα από τα πιο ερωτικά του. Ανάμεσα στα υπόλοιπα ξεχωρίζουν επίσης με μεγάλη διαφορά «Η μάνα η Τούρκα», «Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς» και «Θέλω να την κάνω»

Τραγούδια

 1. Και δεν μπορώ
 2. Δεν πόνεσα
 3. Θέλω να ζήσω τώρα
 4. Θέλω να την κάνω
 5. Να ξαναρθείς
 6. Εγώ για δύο
 7. Η μάνα η Τούρκα
 8. Ο αετός
 9. Έρωτας είναι έρωτας
 10. Το τραγουδάκι
 11. Απ' το μυαλό μου να σε βγάλω
 12. Στόχος
 13. Τι να μου πεις και εσύ


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας