Δισκό...πολις - Happy Nation - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:05 PM, May 27, 2018

Δισκό...πολις - Happy Nation

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Σήμερα η διάθεση της Δισκό…πολης έχει άρωμα ‘90ς και θα ταξιδέψουμε ως την Σουηδία για να βρούμε τους Ace of Base στο ξεκίνημα της δισκογραφικής τους καριέρας.

Η Ace of Base είναι ένα τετραμελές pop συγκρότημα από την Σουηδία, όπου μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για μια δισκογραφική δουλειά στην  χώρα τους, αποφάσισαν να απευθυνθούν στην γειτονική Δανία. Εκεί τους αναλαμβάνει η Mega Records, με πολλές επιφυλάξεις.

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησαν ήταν το «Wheel of Fortune», όπου έγινε δημοφιλές μετά την κυκλοφορία του video clip. Το τραγούδι που θα τους έφτανε στην κορυφή όμως ήρθε λίγους μήνες αργότερα στην επιφάνεια και ήταν ασφαλώς το «All that she wants»

Το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ‘90 και σημείωσε πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις σε άλμπουμ και singles παγκοσμίως. Είναι το τρίτο πιο επιτυχημένο σουηδικό μουσικό καλλιτεχνικό σχήμα μετά τους ABBA και τους Roxette.

Οι Ace of Base κατάφεραν να γίνουν γνωστοί και στις πέντε ηπείρους και η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά πούλησε πάνω από 23 εκατομμύρια αντίτυπα. Γράφτηκαν στα ρεκόρ Γκίννες ως το πιο εμπορικό πρωτοεμφανιζόμενο γκρουπ στην ιστορία της μουσικής και ακόμα κατέχουν αυτό το ρεκόρ.

Τραγούδια

 1. Voulez-Vous Danser   
 2. All That She Wants     
 3. Münchhausen (Just Chaos)    
 4. Happy Nation 
 5. Waiting For Magic     
 6. Fashion Party 
 7. Wheel Of Fortune      
 8. Dancer In A Daydream          
 9. My Mind (Mindless Mix)       
 10. Wheel Of Fortune (Original Club Mix)          
 11. Dimension Of Depth  
 12. Young And Proud       
 13. A.T.S.W. (Banghra Version)


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας