Δισκό...πολις - Baby One More Time - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:05 PM, May 27, 2018

Δισκό...πολις - Baby One More Time

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Σήμερα η Δισκό…πολις έχει pop και ναζιάρικη διάθεση και θα ταξιδέψει στο 1999 για συναντήσει την Britney Spears στον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Baby One More Time».

Η Britney Spears είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της pop με τεράστια εμπορική επιτυχία στο ενεργητικό της έχοντας πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία και μάλιστα κατέχει το ρεκόρ του καλλιτέχνη, εν ζωή, με τα περισσότερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως. Είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο pop είδωλο της γενιάς της και της έχει δοθεί ο τίτλος Πριγκίπισσα της Pop.

Το 1999 κάνει το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με τον δίσκο «Baby One More Time», και το ομώνυμο τραγούδι, όπου αρχικά είχε απορριφθεί από τα συγκροτήματα TLC και Backstreet Boys, την ανεβάζει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην κορυφή όλων των chart.

Το album ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κατακτώντας την κορυφή των chart σε 15 χώρες και αποτελεί μέχρι και σήμερα το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στην καριέρα της. Εκτός από το ομώνυμο τραγούδι, το album περιείχε συνολικά 5 παγκόσμια hits: “…Baby one more time”, “(You Drive Me) Crazy”, “Sometimes”, “Born to make you Happy” και “From The Bottom Of My Broken Heart”

Τραγούδια

 1. ... Baby One More Time        
 2. (You Drive Me) Crazy
 3. Sometimes     
 4. Soda Pop        
 5. Born To Make You Happy      
 6. From The Bottom Of My Broken Heart         
 7. I Will Be There           
 8. I Will Still Love You    
 9. Thinkin' About You     
10. E-Mail My Heart 
11. The Beat Goes On


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας