Δισκό...πολις - Με λίγο… τρακ - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:05 PM, May 27, 2018

Δισκό...πολις - Με λίγο… τρακ

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Το 1992 ο Γιώργος Αλκαίος έκανε την εμφάνισή του στην δισκογραφία, «Με λίγο... τρακ» όπως μας εξομολογείται.

Λατρεύω να θυμάμαι και να γράφω για τα πρώτα βήματα των καλλιτεχνών, νομίζω πως το έχω αναφέρει ξανά αυτό. Σήμερα ξύπνησα με ένα τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου στο μυαλό μου (από πού μου ήρθε δεν ξέρω), και από το πρωί παίζει non stop στον υπολογιστή μου. Αναμενόμενο να γράψω για αυτό!

Ο Γιώργος Αλκαίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια το 1989, όταν δήλωσε συμμετοχή σε ένα από τα πρώτα reality show στην Ελλάδα, "Έλα στο Φως", στην ΕΤ2. Είναι γιός του τραγουδιστή Γιάννη Βασιλείου και τότε χρησιμοποιούσε ακόμη τον πραγματικό του επίθετο. Τρία χρόνια μετά κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Με λίγο… τρακ» με το καλλιτεχνικό του πλέον επίθετο Αλκαίος, για τον λόγο πως δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί την φήμη του πατέρα του , αλλά θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σαν ανεξάρτητος καλλιτέχνης.

Την μουσική του πρώτου του δίσκου την υπογράφει κατά αποκλειστικότητα ο ίδιος και τους στίχους υπογράφει η Εύη Δρούτσα. Τα τραγούδια «Τι, Τι», «Λίγο Λίγο» και «Δυνατά» είναι τα τραγούδια του δίσκου που ξεχώρισαν με μεγάλη διαφορά.

Τραγούδια
 1. Λίγο Λίγο        
 2. Που Θα Πάς   
 3. Αμαρτία          
 4. Να Προσέχεις 
 5. Τι, Τι   
 6. Δυνατά           
 7. Φόβος + Τρόμος        
 8. Μάγια
 9. Έφυγες           
10. Γιατί


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας