Δισκό...πολις - e-Stage.gr
Jan 18, 2018 Last Updated 7:49 PM, Jan 18, 2018

Δισκό...πολις - Colour by Numbers

Το συγκρότημα Culture Club είναι μια αγγλική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1981, με τον Boy George στα φωνητικά, και θεωρούνται μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές και επιρροές ομάδες της δεκαετίας του '80.

Add a comment

Δισκό...πολις - Χειμωνανθός

Ο Γιάννης Χαρούλης ανήκει στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για την φωνή τους αλλά και για το ήθος και τις επιλογές των τραγουδιών τους.

Add a comment

Δισκό-πολις ‎- Χριστούγεννα Στον Galaxy (Θάνος Καλλίρης & Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου)

Δύο μόλις μέρες πριν αποχαιρετίσουμε για πάντα το 2017, τα σπίτια πλημμυρίζουν από κάλαντα και γιορτινές μελωδίες.

Add a comment

Δισκό...πολις - Tales of Christmas (Μάριος Φραγκούλης)

Δύο μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να σας πούμε τα «Χρόνια Πολλά» με τον δικό μας μουσικό τρόπο, όπως μόνο η Δισκό…πολη ξέρει!

Add a comment

Δισκό...πολις - Purple rain (Prince)

Μιας και η μέρα σήμερα είναι βροχερή κι εμείς πρέπει να ταξιδέψουμε μουσικά στο χρόνο, σκεφτήκαμε να μην αλλάξουμε τοπίο, αλλά να πάμε σε μια διαφορετική βροχή.

Add a comment

Δισκό...πολις - Προτεραιότητα ( Έλενα Παπαρίζου)

Μόλις μια μέρα την κυκλοφορία του 9ου δίσκου της Έλενας Παπαρίζου, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε μαζί της ένα ταξίδι στο χρόνο, συγκεκριμένα στο 2004, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Προτεραιότητα».

Add a comment

Δισκό...πολις - Hangin' Tough (New Kids On The Block)

Μιας και οι Κυριακές είναι πιο παρεϊστικες σαν μέρες, σήμερα θα θυμηθούμε ένα boy band που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’80. Οι New Kids On The Block με τον δίσκο “Hangin’ Tough” το 1988 κατακτούν το νεανικό κοινό.

Add a comment

Δισκό...πολις - Του Αιγαίου τα μπλουζ

Σήμερα η Δισκό…πολη έχει κέφια ‘90s και θέλει και blues! Όχι όμως οποιαδήποτε blues! Θέλει «Του Αιγαίου τα blues» γιαυτό και θα ανατρέξουμε στο 1991 και θα συναντήσουμε τον Κώστα Μπίγαλη!

Add a comment

Δισκό...πολις - OST Amelie

Σήμερα η Δισκό…πολη θα ταξιδέψει σε ένα ακόμη αγαπημένο soundtrack, από εκείνα που ίσως δεν ξέρουμε ακριβώς πως λέγεται αλλά αναγνωρίζουμε αμέσως την μελωδία.

Add a comment

Δισκό...πολις - Burlesque

Πάει καιρός που αναφερθήκαμε σε κάποιο soundtrack. Σήμερα νομίζω πως είναι καιρός να επανορθώσουμε! Αν και το σημερινό μας ταξίδι στο χρόνο δεν θα είναι πολύ μακρινό καθώς πάμε μόλις στο 2010 για να δούμε το «Burlesque»

Add a comment

Δισκό...πολις - The Crimson Idol

Η Δισκό…πολη για σήμερα ετοίμασε ένα ταξίδι σε πιο ροκ και μέταλ ήχους. Συγκεκριμένα πάμε να δούμε την ιστορία πίσω από τον δίσκο «The Crimson Idol» των WASP, που κυκλοφόρησε το 1992.

Add a comment

Δισκό...πολις - Τραύμα

Άλλο ένα μουσικό ταξίδι ετοιμάσαμε σήμερα για εσάς. Συγκεκριμένα θα πάμε 20 χρόνια πίσω, στο 1997, όταν η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε τον δίσκο «Τραύμα» !

Add a comment

Δισκό...πολις - Νοτιοανατολικά του κόσμου

Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, στο χώρο και στον χρόνο. Συγκεκριμένα φεύγουμε «Νοτιοανατολικά του κόσμου» για να συναντήσουμε τον Νότη Σφακιανάκη.

Add a comment

Δισκό…πολις - Back in Black

Στις 21 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε ένα από το πιο διάσημα άλμπουμ των Αυστραλών ροκάδων AC DC με τίτλο «Back in Black» μόλις μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του πρώτου τραγουδιστή του συγκροτήματος Bon Scott.

Add a comment

Δισκό...πολις - Happy Nation

Σήμερα η διάθεση της Δισκό…πολης έχει άρωμα ‘90ς και θα ταξιδέψουμε ως την Σουηδία για να βρούμε τους Ace of Base στο ξεκίνημα της δισκογραφικής τους καριέρας.

Add a comment

Δισκό...πολις - Μόνος σε διπλό κρεβάτι

Η Δισκό…πολη είναι και σήμερα εδώ για να σας ταξιδέψει μουσικά στον χρόνο. Σήμερα θα κάνουμε στάση στο 1991 όπου θα βρούμε τον Σταμάτη Γονίδη «Μόνο σε διπλό κρεβάτι»

Add a comment

Δισκό...πολις - Τραγούδι Αισθηματικό

Η σημερινή μέρα νομίζω πως απαιτεί «Τραγούδι Αισθηματικό» και η Δισκό…πολη θα μας ταξιδέψει στο 1985 για να το ακούσουμε από την φωνή της Γλυκερίας.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations