Δισκό...πολις - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Δισκο...πολις - Ο Σαλονικιός

Σήμερα η Δισκό…πολη επιλέγει να ταξιδέψει σε αυθεντικά λαϊκά μονοπάτια με την μοναδική φωνή του Στράτου Διονυσίου. Πάμε λοιπόν στο 1985, να γνωρίσουμε τον «Σαλονικιό».

Δισκό…πολις - Αμάν

Πρωταπριλιά σήμερα και πως θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να προσθέσουμε στην συλλογή μας έναν δίσκο που θα περιείχε μέσα του ένα τραγούδι που θα αναφερόταν σε πρωταπριλιά.

Δισκο...πολις - No more heroes

Κυριακή σήμερα και στην προθήκη της Δισκόπολης μας βγαίνει ένα από τα πιο κλασσικά album της δεκαετίας του 1970. Κυρίες και κύριοι μπροστά στα μάτια σας το No more heroes των Stranglers.

Δισκο...πολις - Οδός Νεφέλης 88

Σήμερα η Δισκό…πολις θα ταξιδέψει με μια από τις ομορφότερες γυναικείες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Πάμε λοιπόν στο 1995 να βρούμε την «Οδό Νεφέλης 88» με την χροιά της φωνής της Χαρούλας Αλεξίου.

Δισκο...πολις - The dark side of the moon

Η σημερινή μας Δισκό…πολις ταξιδεύει όχι μόνο στον χρόνο, αλλά σημερα θα εξερευνήσει την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού… Πάμε λοιπόν στο 1973 για να συναντήσουμε τους Pink Floyd.

Δισκο...πολις - Sticky fingers

Η σημερινή Δισκό…πολις θα έχει έναν δυνατό ροκ ήχο, ταξιδεύοντας στο 1971 για να συναντήσουμε ένα από τα καλύτερα album όλων των εποχών.

Δισκο...πολις - Latin

Από τις αρχές του 1985, ο Γιώργος Νταλάρας έκανε μια αναφορά σε κάθε ευκαιρία στα latin τραγούδια που τον σημάδεψαν από την παιδική του ηλικία.

Δισκο...πολις - Το Βρώμικο Ψωμί

Σάββατο και μπαίνουμε τρέχοντας στην αγαπημένη μας χρονομηχανή της Δισκό...πολις, η οποία μας γυρνάει πίσω στο 1971 και στην κυκλοφορία του δίσκου Βρώμικο Ψωμί από τον Διονύση Σαββόπουλο.

Δισκό...πολις - Colour by Numbers

Το συγκρότημα Culture Club είναι μια αγγλική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1981, με τον Boy George στα φωνητικά, και θεωρούνται μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές και επιρροές ομάδες της δεκαετίας του '80.

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations