Δισκό...πολις - e-Stage.gr
Nov 24, 2017 Last Updated 12:49 PM, Nov 25, 2017

Δισκό...πολις - The Crimson Idol

Η Δισκό…πολη για σήμερα ετοίμασε ένα ταξίδι σε πιο ροκ και μέταλ ήχους. Συγκεκριμένα πάμε να δούμε την ιστορία πίσω από τον δίσκο «The Crimson Idol» των WASP, που κυκλοφόρησε το 1992.

Add a comment

Δισκό...πολις - Τραύμα

Άλλο ένα μουσικό ταξίδι ετοιμάσαμε σήμερα για εσάς. Συγκεκριμένα θα πάμε 20 χρόνια πίσω, στο 1997, όταν η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε τον δίσκο «Τραύμα» !

Add a comment

Δισκό...πολις - Νοτιοανατολικά του κόσμου

Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, στο χώρο και στον χρόνο. Συγκεκριμένα φεύγουμε «Νοτιοανατολικά του κόσμου» για να συναντήσουμε τον Νότη Σφακιανάκη.

Add a comment

Δισκό…πολις - Back in Black

Στις 21 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε ένα από το πιο διάσημα άλμπουμ των Αυστραλών ροκάδων AC DC με τίτλο «Back in Black» μόλις μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του πρώτου τραγουδιστή του συγκροτήματος Bon Scott.

Add a comment

Δισκό...πολις - Happy Nation

Σήμερα η διάθεση της Δισκό…πολης έχει άρωμα ‘90ς και θα ταξιδέψουμε ως την Σουηδία για να βρούμε τους Ace of Base στο ξεκίνημα της δισκογραφικής τους καριέρας.

Add a comment

Δισκό...πολις - Μόνος σε διπλό κρεβάτι

Η Δισκό…πολη είναι και σήμερα εδώ για να σας ταξιδέψει μουσικά στον χρόνο. Σήμερα θα κάνουμε στάση στο 1991 όπου θα βρούμε τον Σταμάτη Γονίδη «Μόνο σε διπλό κρεβάτι»

Add a comment

Δισκό...πολις - Τραγούδι Αισθηματικό

Η σημερινή μέρα νομίζω πως απαιτεί «Τραγούδι Αισθηματικό» και η Δισκό…πολη θα μας ταξιδέψει στο 1985 για να το ακούσουμε από την φωνή της Γλυκερίας.

Add a comment

Δισκό...πολις - Baby One More Time

Σήμερα η Δισκό…πολις έχει pop και ναζιάρικη διάθεση και θα ταξιδέψει στο 1999 για συναντήσει την Britney Spears στον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Baby One More Time».

Add a comment

Δισκό...πολις - Pearl

Σήμερα η Δισκό…πολις θα κάνει ένα ακόμη νοσταλγικό και ιδιαίτερο ταξίδι, στην μουσική και στο χρόνο. Πάμε στο 1971 για να συναντήσουμε ένα πραγματικό «Μαργαριτάρι». Ο λόγος, φυσικά, για την Janis Joplin και τον δίσκο «Pearl».

Add a comment

Δισκό...πολις - Υπάρχω

Οι λαϊκές μας βόλτες στην πόλη των δίσκων, είναι από τις καλύτερες! Σήμερα θα προσθέσουμε στην συλλογή μας ακόμη έναν δίσκο - σταθμό για το ελληνικό τραγούδι, συναντώντας τον Στέλιο Καζαντζίδη στο 1975 να μας τραγουδάει «Υπάρχω».

Add a comment

Δισκό...πολις - OST Moulin Rouge

Τετάρτη στην Δισκό…πολη σημαίνει μέρα soundtrack. Σήμερα θα ταξιδέψουμε σε μια ιστορία του 1899 στο Παρίσι, στο διασημότερο καμπαρέ όλων των εποχών! Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε το Moulin Rouge!

Add a comment

Δισκό...πολις - Rocky Horror Picture Show OST

Πρώτη Τετάρτη του Αυγούστου και παραδοσιακά βγάζουμε ένα παλιό αγαπημένο δίσκο στην προθήκη του ψηφιακού μας δισκάδικου. Σήμερα το μενού έχει το soundtrack ενός musical που έγινε ταινία. Κυρίες και κύριοι το Rocky Horror Picture Show OST είναι δικό σας.

Add a comment

Δισκό...πολις - Υπήρχαν Όρκοι

Η σημερινή μας βόλτα στην πόλη των δίσκων κάνει στάση στο 2000. Πριν 17 χρόνια λοιπόν, ο Γιάννης Πλούταρχος καταπάτησε τους όρκους του και πάμε να τους ανακαλύψουμε έναν έναν.

Add a comment

Δισκό...πολις - Ένα γράμμα

Κάθε Τρίτη η Δισκό…πολη μας ξεναγεί σε λαϊκά μονοπάτια. Σήμερα θα ταξιδέψουμε στο 1970 για να προσθέσουμε στην συλλογή μας «Ένα Γράμμα» από τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Add a comment