Επικίνδυνα βράδια - Ariana Grande - Dangerous Woman - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:52 PM, Apr 21, 2018

Επικίνδυνα βράδια - Ariana Grande - Dangerous Woman

Μερικές φορές υποσχόμαστε στον εαυτό μας πράγματα που δεν θα έπρεπε. Δεν είναι δυνατόν να μην ξαναγαπήσουμε ποτέ.

Το ξέρω και το ξέρεις. Όλοι κάνουμε λάθος επιλογές όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να ελπίζουμε ή να προσπαθούμε. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται η αληθινή αγάπη. Αυτό ακριβώς μας διηγείται η Αμερικανή τραγουδίστρια Ariana Grande με το κομμάτι «Dangerous Woman» που κυκλοφόρησε με το ομώνυμο album τον Μάιο του 2016.

Ας ξεκινήσουμε με το ίδιο το album. Εκδόθηκε από την Republic Records στις 20 του Μάη και μαζί με την ερμηνεύτρια εμφανίζονται οι Nicki Minaj, Lil Wayne, Macy Gray και Future. Το όνομά του αρχικά ήταν Focus αλλά αργότερα άλλαξε και το ομώνυμο τραγούδι αφαιρέθηκε. Τα κομμάτια ακολουθούν ένα βασικό ρετρό μοτίβο, σε κυρίως pop και R&B ρυθμούς, με επιρροές από disco, house, reggae και άλλα. Η παραγωγή έγινε από την ίδια την Ariana, τον Max Martin και Savan Kotecha. Το άλμπουμ στο σύνολό του δέχτηκε πληθώρα θετικών σχολίων.

Για το ίδιο το τραγούδι, τα σχόλια είναι ακόμα καλύτερα. Έφτασε στο νούμερο 10 στην Αμερική την πρώτη εβδομάδα έκδοσής του και αμέσως έγινε 4 διαφορετικά remix που παίζονται σε κλαμπ ακόμα και τώρα, 7 μήνες μετά! Το μοναδικό κομμάτι του άλμπουμ με αληθινά όργανα, φυσικό ήταν να κερδίζει την αγάπη του κόσμου.

Όμως υπάρχει και μία έκπληξη για το μοναδικό άκουσμα. Αν σ’ αρέσει ο ρυθμός, η φωνή της Grande αλλά το mid-tempo του κομματιού δεν σε τραβάει, σου φαίνεται αδιάφορο ή βαρετό, υπάρχει μία έκδοση της ερμηνεύτριας ντυμένη ως μαύρο λατέξ λαγουδάκι να το τραγουδάει acapella!

Τα 2 video clip δεν μοιάζουν καθόλου αλλά είναι εξίσου όμορφα, αφού παρουσιάζουν την 23χρονη μόνη της να τραγουδάει μόνη της κοιτάζοντας επιδεκτικά την κάμερα και να περνάει εξαιρετικά. Το κομμάτι ήταν υποψήφιο επίσης για το Grammy Award ως Best Pop Solo Performance. Εσείς τι λέτε; Έπρεπε να κερδίσει το βραβείο τελικά ή όχι; Καλή ακρόαση!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!