Λατρεύουμε να ανατριχιάζουμε με την Sia (Cheap Thrills- Sia feat Sean Paul) - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:52 PM, Apr 21, 2018

Λατρεύουμε να ανατριχιάζουμε με την Sia (Cheap Thrills- Sia feat Sean Paul)

Μαγεμένη παραμένω από τότε που άκουσα αυτήν την εκπληκτική φωνή που δεν αφήνει ήσυχη τα παγκόσμια charts. Η Sia είναι πλέον γνωστή για την μεγαλειώδη φωνή της, την εκκεντρική της παρουσία, την άρνηση της να

ξαναδείξει το πρόσωπό της τα τελευταία χρόνια και φυσικά τα εκπληκτικά video clips.

Όταν γράφεις αριστουργήματα όπως το «Diamonds» της Rihanna, γιατί η αγαπητή τραγουδίστρια ξεκίνησε ως στιχουργός, είναι φυσικό να λάμψει το ταλέντο σου. Chandelier, Elastic Heart, Big girls cry και τώρα Cheap Thrills.

Από μουσική είναι πολύ όμορφα δομημένο. Ο βασικός ρυθμός θυμίζει μουσική σαν twist αλλά γρήγορα γίνεται αρκετά pop με electro pop λεπτομέρειες, δυναμικό beat και γλυκιά μελωδία. Αργότερα, όχι στην έκδοση του άλμπουμ αλλά όπως εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο, συμμετείχε και ο Sean Paul δίνοντας μερικές reggae νότες στο κομμάτι.

Οι στίχοι απλοί, ένα τριήμερο μέσα στο σπίτι, σε μικρά clubs, με φίλους και συντρόφους, χωρίς να χαλαστούν πολλά χρήματα, γιατί αξίζει η παρέα. Αξίζει να νιώσεις το ανατρίχιασμα του χορού μέσα στις φλέβες σου. Έξυπνοι στίχοι εκ μέρους της Sia Furler πάντα με το μικρό παράπονο ότι μερικές φορές γίνεται δυσνόητη λόγο της Αυστραλιανής προφοράς.

Το κομμάτι έφτασε στην κορυφή των ελληνικών chart μέσα στον Αύγουστο και ελπίζουμε να μην πέσει σύντομα. Τελικά δεν χρειαζόμαστε λεφτά για να είμαστε χαρούμενοι. Ευχαριστούμε Sia!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!