Πώς το λέμε στα Αραβικά; Α, Habibi! Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi - Habibi (I need Your love) (video) - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 4:40 PM, Apr 26, 2018

Πώς το λέμε στα Αραβικά; Α, Habibi! Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi - Habibi (I need Your love) (video)

Ενώ περιμέναμε το καλοκαίρι του 2014 να τελειώσει τον Αύγουστο, ξαφνικά από το πουθενά, κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβρη το πιο καλοκαιρινό τραγούδι της χρονιάς. Μιλάω φυσικά για το Habibi, δηλαδή «αγάπη μου»

όπως μεταφράζεται από τα αραβικά.

Το κομμάτι ήταν μία μεγάλη συνεργασία 4 καλλιτεχνών, του Shaggy, του Mohombi, του Faydee και του Costi που τραγουδάει το ρεφρέν. Για λόγους πωλήσεων το κομμάτι μετονομάστηκε «I need your love»

Ένας άντρας μετανιωμένος για την συμπεριφορά του απέναντι στην πρώην σύντροφό του ζητάει συγχώρεση, αγάπη και λύτρωση από τις αμαρτίες του. «Άσε με να σε αγαπήσω» όπως λένε και οι στίχοι. Η μουσική, όπως κάθε καλοκαιρινό beat που ακολουθεί την φόρμα, είναι pop με indie και electro επιρροές.

Το ίδιο το κομμάτι μορφικά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού μέσα βρίσκουμε στίχους στα Αγγλικά, στα Αραβικά και στα Ισπανικά! Το κομμάτι είχε τόσο μεγάλη απήχηση που έγιναν πολλές παραλλαγές του. Μία από αυτές ήταν μία διασκευή που έγινε με Βουλγάρικα, Γαλλικά και Ρώσικα.

Το κομμάτι 2 χρόνια μετά ακούγεται δυναμικά στα καλοκαιρινά decks χάρη στον αγαπημένο στην Ελλάδα Mohombi και τον γνωστό στα βαλκάνια Faydee. Καλή ακρόαση!

Στηρίξτε μας με το like σας!!!

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations