Τι εννοείς μόνο κιθάρα και Adele; - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:52 PM, Apr 21, 2018

Τι εννοείς μόνο κιθάρα και Adele;

Ποιος θα περίμενε ότι η Adele θα άλλαζε λιγάκι το στυλ της; Με το άλμπουμ της εν ονόματι «25», που εκδόθηκε το 2015, έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο. Ιδικά το κομμάτι «Send my love» είναι κάτι τελείως διαφορετικό

για την ίδια. Δυστυχώς κρύφτηκε πίσω από την δημοσιότητα της μπαλάντας «Hello», αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ έξυπνο κομμάτι.

Η 28χρονη τραγουδίστρια με την δυναμική φωνή κατάφερε μόλις με μία κιθάρα και ένα beat να με καθηλώσει στο κομμάτι. Ο ρυθμός θυμίζει το «Royals» της Lorde, pop με λίγα country στοιχεία λόγο της μελωδικής γραμμής της κιθάρας. Όσο για τους στίχους, στην αρχή δυσκολεύτηκα με την κατανόηση, αφού η αγαπημένη μας Adele είναι βρετανίδα και έχει μία αρκετά έντονη προφορά.

Το refrain απάντησε όμως σε όλα μου τα ερωτήματα. Παλιά αγάπη. Κλείνουμε κεφάλαιο. Ξεκινάμε μία νέα ιστορία, άλλο βιβλίο. Με ωριμότητα, δεν είμαστε πια έφηβοι.

Το κομμάτι πλαισιώνετε με ένα video clip, που αντιπροσωπεύει την ίδια την μουσική. Μινιμαλισμός. Η Adele Atkins, ντυμένη με ένα floral μακρύ φόρεμα και τα μαλλιά της ατημέλητα προς τα πίσω, στέκεται στην μέση ενός μαύρου φόντου. Κοιτάει προς κάθε κατεύθυνση και μας ανοίγει τα συναισθήματά της.

Αυτή είναι η Adele. Αυτό είναι το ειλικρινές της κομμάτι. Επιτυχία αξέχαστη με αγορές αμέτρητες από τα i-tunes και φυσικά μέσα στο top 15 πάνω σε από 34 χώρες! Τα καλύτερα για την ταλαντούχα ερμηνεύτρια!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!