Αν είχα μείνει!!! - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Αν είχα μείνει!!!

Κατηγορία: Παιχνίδια Μυαλού

Σώζετε μία σχέση όταν έχει τελειώσει ο έρωτας, η επικοινωνία και η φλόγα για να δεις τον άλλον. Να γείρεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου ή είναι

καλύτερα και για τους δύο να προχωρήσουν παρακάτω χωριστά και αν η ζωή θέλει, να συναντηθούν αργότερα με άλλες συντεταγμένες.

Η παρακάτω ιστορία είναι μία κλασσική ιστορία δύο νέων που ερωτεύτηκαν στο σχολείο σε ηλικία 18 χρόνων. Ο Γιάννης και η Κατερίνα, συμμαθητές χρόνια, μαζί όλα συνωμοτούσαν να είναι μαζί. Έρωτας εφηβικός, το πρώτο τους φιλί... Ο πρώτος τους έρωτας, τα χρόνια περνούσαν και οι δύο νέοι βαδίζουν μαζί. Στο λύκειο, στην αποφοίτηση, στο Πανεπιστήμιο, τίποτα δεν τους χώριζε, αντιθέτως οι αλλαγές στη ζωή τους ένωναν. Ο Γιάννης περνάει σε πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και η Κατερίνα στην Αθήνα, όμως δεν χάνονται, με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται και βρίσκονται, ο ένας κοντά στον άλλον.

Τελειώνουν και οι δύο τις σπουδές τούς και ο Γιάννης πάει στρατό. Η Κατερίνα εκεί κοντά του, στην ορκωμοσία του σε όλα του, είναι πλέον και οι δύο 27 χρόνων, απίστευτο πως τα χρόνια περνάνε, κυλούν γρήγορα με πολλές εξελίξεις αλλά όμορφα. Αποφασίζουν την σχέση τους να την πάνε ένα σκαλί παραπάνω «να αρραβωνιαστούν». Φίλοι, γνωστοί, το περιμένουν, αφού είναι τόσα χρόνια μαζί. Ο Γιάννης και η Κατερίνα νιώθουν ότι επισφραγίζουν τον έρωτα των τόσων χρόνων.

Αποφασίζουν μετά από 14 χρόνια να μείνουν μαζί. Η συμβίωση όμορφη αλλά και δύσκολη. Το ζευγάρι έχει πλέον εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές βελτίωσης της σχέσης τους. Ή Κατερίνα νιώθει έντονα την αποχή της επικοινωνίας ανάμεσα τους. Ο Γιάννης έχει γίνει πολύ παθητικός και βαρετός. Η Κατερίνα βρίσκει τρόπους και δικαιολογίες να λείπει από το σπίτι. Βαριέται φοβερά μέσα εκεί. Τα ίδια και τα ίδια. Ο Γιάννης νιώθει την απομάκρυνση της και βρίσκει ως λύση να της κάνει πρόταση γάμου, όλα ειδυλλιακά για κείνον τουλάχιστον, δημιουργεί μία ωραία ατμόσφαιρα και ζητάει από την Κατερίνα να τον παντρευτεί. Εκείνη πανικοβάλλεται είναι το μόνο που δεν περίμενε και με σταθερότητα και αποφασιστικότητα του αρνείται. Έκπληκτος ο Γιάννης, μη περιμένοντας την άρνηση της Κατερίνας προσπαθεί να την μεταπείσει. Ανένδοτη η Κατερίνα ανοίγει την πόρτα και φεύγει χωρίς να κοιτάξει πίσω. Το κομμάτι αυτό της ζωής της έχει κλείσει. Η ίδια θέλει καινούργια πράγματα.

Μπορεί τελικά μία σχέση να αντέξει στον χρόνο; Μπορούν δύο άνθρωποι να είναι χρόνια μαζί χωρίς να αλλάξουν τα θέλω τους και πόσο μάλλον να είναι κοινά;


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations