Είναι η ζωή μας στιγμές; - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Είναι η ζωή μας στιγμές;

Κατηγορία: Παιχνίδια Μυαλού

Νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε αναρωτηθεί ..τι είναι η ζωή;  Για μένα είναι "στιγμές".  Άλλοτε πολύ όμορφες κι άλλοτε άσχημες. Είναι αυτές οι στιγμές

που μας θυμίζουν τι είχαμε κ τι χάσαμε.... τι μπορούσαμε να έχουμε και τι όχι. Με την ακόλουθη ιστορία θα δούμε την αγάπη δύο νέων που έζησαν τις δικές τους υπέροχες στιγμές.

«Δέκα μέρες πριν τον δεκαπενταύγουστο όλα ήταν έτοιμα για τις καλοκαιρινές διακοπές της Ευτυχίας . Ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και ανυπόμονη που ήρθε η ώρα της ξεκούρασης και της ξεγνοιασιάς. Καθώς έφτιαχνε την βαλίτσα της τηλεφώνησε στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Όλα ήταν έτοιμα. Το πλοίο θα έφευγε και μαζί του θα έπαιρνε τις σκοτούρες, τα άγχη και τη κούραση. Τα κορίτσια ήταν έτοιμα να ζήσουν  ότι η κάθε μία είχε φανταστεί.

Πιο πέρα, μια παρέα αγοριών στο πλοίο που είχαν τον ίδιο προορισμό φάνηκε να έχουν και την ίδια διάθεση. Οι δύο παρέες χωρίς να το καταλάβουν έγιναν μία. Η Ευτυχία αμέσως βρήκε το άλλο της μισό στα μάτια του Σπύρου. Μιλούσαν, γελούσαν, ξεχνούσαν όλη την υπόλοιπη παρέα.... ήταν η δική τους πρώτη στιγμή... είχαν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. 

 Το πλοίο έφτασε στον προορισμό του και όλα κυλούσαν ευχάριστα. Οι παρέες χωρίστηκαν και υποσχέθηκαν μια επόμενη συνάντηση. Ο Σπύρος κοίταξε την Ευτυχία και τα μάτια του έδειχναν ανυπομονησία για την επόμενη στιγμή τους.

Οι μέρες στο πανέμορφο νησί κύλησαν και οι δύο παρέες ξαναβρέθηκαν. Η Ευτυχία και ο Σπύρος πείραζαν ο ένας τον άλλον, πήγαιναν για μπάνιο στη θάλασσα μαζί,  έτρωγαν μαζί, τραγουδούσαν,  έβλεπαν το ηλιοβασίλεμα  και η κάθε στιγμή τους ήταν μοναδική . Ζούσαν όπως ήθελαν και διψούσαν για την επόμενη στιγμή τους. Ήταν αξιοζήλευτοι που είχαν κάτι τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Η Ευτυχία στο πρόσωπο του Σπύρου είχε δει όλα αυτά που δεν πίστευε ότι θα βρει και ο Σπύρος από την μεριά του έβλεπε στο πρόσωπο της Ευτυχίας όλα αυτά που ήθελε και αναζητούσε. Ένιωθαν κι οι δύο ότι πετούν από χαρά και πρόσμεναν συνεχώς ο ένας τον άλλον. »

Αυτό που μπορεί να μας χαρίσει η ζωή τελικά, είναι μοναδικό.  Οι στιγμές είναι στο χέρι μας να τις φτιάξουμε. Αν πιστεύαμε όλοι ότι στην ουσία οι στιγμές είναι οι επιθυμίες μας, θα επιδιώκαμε περισσότερο να τις ζήσουμε.

Η Ευτυχία και ο Σπύρος πίστεψαν στις καλοκαιρινές στιγμές τους και θέλησαν να αποκτήσουν τις επόμενες πιο γερά θεμελιωμένες στιγμές..

Αποκτήστε στιγμές.... δημιουργήστε τις είναι στο χέρι σας.... αν εσείς το επιθυμείτε!!!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations