Τελικά αρκούν μόνο τα αγνά συναισθήματα; - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 5:14 PM, May 21, 2018

Τελικά αρκούν μόνο τα αγνά συναισθήματα;

Κατηγορία: Παιχνίδια Μυαλού

Αρκεί τελικά κάποιες φορές να δίνουμε μόνο αγάπη; Αρκεί για κάποιους ανθρώπους;

Η παρακάτω ιστορία, διαδραματίστηκε σε μία επαρχιακή πόλη που όλα είναι γνώριμα και απίστευτα πιεστικά ως προς το φαίνεσθαι. Η Σταυρούλα, μία κοπέλα 40 χρόνων, με ήδη στη πλάτη της έναν αποτυχημένο γάμο, με δύο όμως υπέροχες κόρες. Αναζητούσε ακόμα αυτόν που θα την αγαπήσει για εκείνη.

Όσο πέρναγε ο καιρός έχανε τις ελπίδες της, νιώθει εγκλωβισμένη συναισθηματικά. Η μία αποτυχημένη γνωριμία μετά την άλλη. Αποφασισμένη να αλλάξει ζωή αποφασίζει να μετακομίσει μακριά από όλους και όλα.

Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα δύσκολες ψάχνοντας μία δεύτερη ευκαιρία, θα την βρει; Νέα δουλειά, νέο σπίτι, νέα κοινωνία, όλα άγνωστα αλλά όλα ενδιαφέροντα. Στη νέα της δουλειά είναι δύσκολα στην αρχή αλλά σιγά σιγά βρίσκει τους ρυθμούς της. Εκεί που όλα κυλούν ήσυχα γνωρίζει τον Γιάννη, ένα παιδί από τη δουλειά, ήσυχο, ήρεμο με όμορφους τρόπους. Αμέσως η Σταυρούλα νιώθει την ανάγκη να του ανοιχτεί να του πει τι νιώθει, τι ζητάει. Αυτός την ακούει και δείχνει και αυτός με την σειρά του το ενδιαφέρον του. Οι μήνες κυλούν όμως εκείνος όσο περνάει ο καιρός ζητάει κάθε τόσο και κάτι παραπάνω, δεν του αρκεί η αγάπη και η αφοσίωση της Σταυρούλας.

Εκείνη κάνει πράγματα πάνω από τις δυνατότητες της, παραμελεί δικά της θέλω ώσπου της ομολογεί ότι εκείνος ψάχνει κάτι άλλο!!! Όπως; Τον ρωτάει η Σταυρούλα. Κάτι άλλο, της απαντάει!!! Επαναλαμβάνει αβέβαιος για άλλη μία φορά. Η Σταυρούλα ευάλωτη προσπαθεί να τον μεταπείσει... μάταια μέρα με τη μέρα αυτός απομακρύνεται και εκείνη μαραζώνει. Μα τον λάτρεψε, τον στήριξε, τον "σήκωσε"από τα προβλήματα του.

Τελικα φίλοι μου αρκεί μόνο η αγάπη ή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε υπερτερούν άλλες μη αξίες αλλά σκοπιμότητες;


 

Στηρίξτε μας με το like σας!!!

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations