Μυστήριο - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Οι πιο μυστηριώδεις άνθρωποι που πέρασαν από τη γη! (video)

Άνθρωποι χωρίς όνομα, χωρίς ταυτότητα, που βρέθηκαν σε κάποιο μέρος, κάποια στιγμή της ιστορίας. Το πέρασμά τους έχει καταγραφεί και αποτυπωθεί, ξέρουμε ότι υπήρξαν, αλλά δε ξέρουμε τίποτα γι΄αυτούς.

Φάντασμα σε γήπεδο στην Αργεντινή; (video)

Φάντασμα σε γήπεδο στην Αργεντινή; Κατά τον φύλακα που βιντεοσκόπησε περίεργη εικόνα αλλά και ήχους με το κινητό του, ναι. Είναι υπερφυσικό φαινόμενο.

Απόψε θα διηγηθούμε τρομακτικές ιστορίες... (video)

Επειδή μας αρέσουν τα θρίλερ κι έχουμε καιρό να δούμε, μπορούμε να παραμυθιαστούμε λίγο ή όχι, με κάποιες ιστορίες που έχουν τις δικές τους εικόνες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Μυστηριώδη εγκαταλειμμένα μέρη (video)

Άλλα χρησιμοποιήθηκαν κάποτε και αφού εκπλήρωσαν το σκοπό τους, εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, άλλα είναι τα απομεινάρια ενός δυστυχήματος ή κάποιας ιδέας που δεν πήγε καλά.

Παράξενα τέρατα, υπάρχουν ακόμα; (video)

Ανεξήγητα, απόκοσμα, πλάσματα που έχουν εξαφανιστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια καθώς και τέρατα που είναι σα να βγήκαν από παραμύθι έρχονται να ταράξουν τα νερά. Κυριολεκτικά όμως, γιατί τα περισσότερα ζουν στη θάλασσα.

Οι πάγοι λιώνουν και αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά! (video)

Η υπερθέρμανση της γης κάνει τους πάγους να λιώνουν και να αποκαλύπτουν μυστικά θαμμένα για χιλιάδες χρόνια! Η γη ξέρει να διατηρεί καλά τα μυστικά της, και η κατάψυξη είναι ένας πολύ καλός τρόπος.

Βρέθηκε παράξενο πλάσμα με σώμα γάτας και κεφάλι ανθρώπου; (pics)

Λογικά, κανείς δεν θα πιστέψει πως αυτό το πλάσμα είναι πραγματικό αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα σχετικά με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Sleeping beauty

«Μία κοιμωμένη ομορφιά» είναι η ιστορία της μικρής Rosalia Lombardo, ενός μικρού κοριτσιού από τη Σικελία που πέθανε από πνευμονία μόλις δύο ετών.

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations