Κρήτη... Βουτιά από ψηλά… (video) - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 5:14 PM, May 21, 2018

Κρήτη... Βουτιά από ψηλά… (video)

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Και ενώ το καλοκαίρι βρίσκετε στην μέση του πριν  ετοιμάσουμε το μεγάλο αφιέρωμα για τις διακοπές στην Κρήτη μας στα πλαίσια του estage – travel, ήρθε

στα χέρια μας αυτό το βίντεο!Απορία!! Τελικά όλοι οι κουζουλοί στην Κρήτη εμαζεύτηκαν;

Είπαμε λοιπόν να σας δροσίσουμε με δέος και σεβασμό χαζεύοντας αυτόν τον τύπο ο οποίος σίγουρα και μεγάλος αθλητής είναι αλλά έχει και μια δόση τρέλας  και θάρρους!

Τόπος; Η μαγευτική λίμνη του Αγ. Νικολάου στην Κρήτη μας!

Δείτε τι κάνει το άτομο και απλά υποκλιθείτε!! Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποιον απλό τουρίστα που του την έδωσε  και είπε να βουτήξει από 16 – 17 μέτρα ύψος είστε γελασμένοι!! Αθλητής είναι ο άνθρωπος και παίρνει μέρος στο «Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016»!!

Το συγκεκριμένο αθλητικό event θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη του Αγίου Νικολάου στις 26 και 27 Αυγούστου και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει «βουτιές» από επαγγελματίες μέλη της World High Diving Federation από (Ελβετία, Γερμανία, Ρωσία, Δανία και Μεγάλη Βρετανία)!! Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και καλές βουτιές ευχόμαστε!!

Περισσότερα για την Κρήτη μας σε λίγες μέρες έως τότε απολαύστε τις πραγματικά εντυπωσιακές βουτιές του τύπου και απλά χειροκροτήστε τον!!

 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!