Αποδράσεις - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Η κυκλαδίτικη απλότητα της Πάρου (pics)

Μοντέρνο lifestyle και παραδοσιακά στοιχεία, αυθεντική πολυτέλεια και κυκλαδίτικη απλότητα, γραφικοί οικισμοί και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα συνυπάρχουν αρμονικά στην Πάρο.

Πάτμος: Απόδραση στο νησί της Αποκάλυψης (pics)

Το «Νησί της Αποκάλυψης» είναι εκείνο το νησί που μόλις βρεθείς, αμέσως θα αντιληφθείς τον λόγο που όποιος το επισκέπτεται ψάχνει την αφορμή για να το επισκεφθεί ξανά (και ξανά).

Τζια: Η μονοήμερη που αξίζει (pics)

Το κυκλαδονήσι που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αττική, είναι η καλύτερη μονοήμερη εκδρομή που μπορείτε να κάνετε τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα των επόμενων μηνών.

Απόδραση στο Αγκίστρι (pics)

Οι ζέστες είναι πλέον εδώ για τα καλά και τα Σαββατοκύριακα είναι η απλόχερη προσφορά της εβδομάδας για σύντομες εξορμήσεις εκτός της μεγαλούπολης!

Κάσος: Απέραντη ελληνική ομορφιά (pics)

Κάπου εκεί, στην η πάνω γη, την πέρα γη και την κάτω γη! Όχι δεν πρόκειται για φανταστικό μυθιστόρημα του Τόλκιν, είμαστε στην Κάσο που η ιστορία και τα βράχια της δεν λένε να ησυχάσουν, μουρμουρούν για το παρελθόν και τα λένε με τα στοιχειά της φύσης.

Φύγαμε για Λασίθι! Η μαγεία της Κρήτης συνεχίζεται! (pics)

Ο Νομός Λασιθίου είναι ο ανατολικότερος νομός της Κρήτης .Στις τρεις πλευρές του το Λασίθι βρέχεται από θάλασσα : το Κρητικό πέλαγος από τα βόρεια, το Καρπάθιο ανατολικά και το Λιβυκό στα νότια.

Η σημερινή μας απόδραση θα γίνει στην λίμνη Καΐάφα! Απολαύστε την! (pics)

Η λίμνη Καϊάφα είναι σε μια πανέμορφη τοποθεσία στην Ηλεία. Ωστόσο η εγκατάλειψη και απαξίωση των παλαιών κτιρίων και εγκαταστάσεων των ιαματικών λουτρών είναι κάτι πολύ στενάχωρο.

Είσαστε έτοιμοι για διακοπές σε δενδρόσπιτα; Οι αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις τώρα γίνονται αληθινές! (pics)

Οι ταξιδιώτες, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και να μείνουν σε καταλύματα που έχουν ονειρευτεί.

Ξυπνάμε μέσα μας τον Indiana Jones για να εξερευνήσουμε τα πιο όμορφα σπήλαια της Ελλάδας! (pics)

Τα σπήλαια κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς η εξερεύνησή τους κρύβει πολλές εκπλήξεις και εικόνες που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Πάμε Σίφνο για να μας μαγέψει (pics)

Στις Κυκλάδες, υπάρχει ένα νησί που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και την πρωτοτυπία της κυκλαδίτικης ομορφιάς του: η Σίφνος συνδυάζει γραφικότητα, γαστρονομία, λαϊκή τέχνη και παράδοση.

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations