Αποδράσεις - e-Stage.gr
Feb 18, 2018 Last Updated 2:24 AM, Feb 18, 2018

Ασπροπόταμος Τρικάλων: Εκεί που μιλάς με την φύση! (pics)

Η διευρυμένη κοινότητα Ασπροπόταμου, που έχει πάρει το όνομά της από τον ποταμό Αχελώο (ή Ασπροπόταμος ή Άσπρος), αποτελείται από οκτώ πανέμορφα χωριά τα οποία ενώθηκαν με τον νόμο Καποδίστρια το 1997.

Add a comment

Σήμερα θα σας πάμε Νυμφαίο! (pics)

Περπάτημα σε δάση οξιάς γεμάτα μανιτάρια, παιχνίδια με το χιόνι πλάι σε εντυπωσιακά αρχοντικά, εκλεκτά κρασιά από ονομαστούς αμπελώνες, κανό στη λίμνη Ζάζαρη, συναντήσεις με... αρκούδες και λύκους.

Add a comment

Γιαννιτσά: Το λίκνο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (pics)

Μακεδόνες άνακτες, Ρωμαίοι έμποροι, άγιοι του Ισλάμ, βικτωριανοί ρομαντικοί, Πόντιοι πρόσφυγες. Πολλοί πέρασαν από αυτόν τον τόπο και όλοι άφησαν τα ίχνη τους, δημιουργώντας στην Πέλλα ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό πολιτισμών.

Add a comment

Φύγαμε για Καλαμαριά!

Μια βόλτα στα ανατολικά, στην Καλαμαριά, έχει συνδεθεί με τη θέα στη θάλασσα, τις γεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και πρόσφατα το ανανεωμένο κέντρο που έχει δώσει μία νέα κινητικότητα στο κέντρο του δήμου.

Add a comment

Πόρτο Χέλι: Η Ριβιέρα της Ελλάδας

«Πόρτο Χέλι, η ομορφιά του στη γη δεν έχει ταίρι» γράφει  ο Σωκράτης Γιάπαπας. Ένα παραθαλάσσιο χωριό  που ανήκει στον νομό Αργολίδας στην Πελοπόννησο και είναι ασύγκριτος πόλος έλξης τουριστών όλο τον χρόνο.

Add a comment

Πάμε Παρνασσό!! (pics)

Ο Παρνασσός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Στερεάς Ελλάδος, καθώς έχει το πιο σύγχρονο και μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations