JERONIMO GROOVY 88,9… Mια ιστορία αγάπης - μέρος 2ο "Αίθριο" - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 5:14 PM, May 21, 2018

JERONIMO GROOVY 88,9… Mια ιστορία αγάπης - μέρος 2ο "Αίθριο"

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Και ξαφνικά η μεγάλη απόφαση .Η παρέα έχει μεγαλώσει .Δεν χωράμε πια στα μικρά studio της Ηλιούπολης. Ο κόσμος κάθε μέρα όλο και περισσότερος. Οι φανατικόi ακροατές κλείνουν τον δρόμο σε κάθε event δημιουργώντας προβλήματα στην Λεωφ. Πρωτοπαππα. Επρεπε να μετακομίσουμε..

Και να μαστε , να φτιάχνουμε ενα ξεχωριστό χώρο στο Εμπορικό Κέντρο Αιθριο στο Μαρούσι που είναι πολύ διαφορετικός. Οι ΑΦοι Πρωταππαπα αποφασίζουν να μήν στήσουν απλά ενα studio αλλά έναν διαδραστικό χώρο εντελώς ξεχωριστό. Ενα πολυχώρο που θα αγκάλιαζε ΚΑΙ τους ακροατές και όχι μόνο τους παραγωγούς. Ένα υπέροχο studio απο τη μία και ένα club απο την άλλη. Ένα τζάμι να χωρίζει (για λόγους ηχομόνωσης ) τους ακροατές από τους παρουσιαστές, ένα μόνιμο μικρόφωνο στον χώρο οπου οι ακροατές παρακολουθούν την εκπομπή, πίνουν τον καφέ τους και συμμετέχουν στις εκπομπές.


Είσοδος ραδιοφωνικού σταθμού

Ενας χώρος που τα Σάββατα μετατρεπόταν σε ένα club για τα περίφημα Teenage Parties και τις άλλες μέρες, μέρος του χώρου ετοιμαζοταν για κάτι ξεχωριστό.. Και αυτό το ξεχωριστό ήταν η έναρξη του JGTV (Jeronimo Groovy Tv ) Ενας διαφορετικός επικοινωνιακός μουσικός τηλεοπτικός σταθμός ξεκίνησε και οι πρώτες εκπομπές έκαναν την εμφάνιση τους.


Είσοδος του σταθμου με ακροατές

Τα παιδιά του Jeronimo πλέον έχουν πρόσωπο (όχι μόνο φωνή ) ο κόσμος αγαπάει αμέσως το εγχείρημα αυτό, οι διαφημιστικές εταιρείες αγκαλιάζουν το εγχείρημα με χορηγούμενες εκπομπές ενώ πλέον τα πάρτυ, ο σταθμός, το τεράστιο fan club με τα χιλιάδες μέλη πλέον έχουν την δική τους τηλεοπτική συχνότητα.


Ακροατές μέσα στο χώρο του Club

Μουσικές εκπομπές, talent shows, ζωντανές εκπομπές λόγου, συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και party στον αέρα εκτοξεύουν την τηλεθέαση του σταθμού πάρα πολύ γρήγορα. Τα τηλεοπτικά περιοδικά της εποχής ενθουσιάζονται για την νεανική ζωντάνια που εκπέμπει το κανάλι. Το Εμπορικό Κέντρο Άιθριο γεμίζει κάθε μέρα κόσμο και τα Σάββατα πλέον γίνεται πραγματικό πάρτυ και στα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου που γεμίζουν κόσμο που δεν θα έβλεπαν αν δεν ήταν ο σταθμός.


O χώρος του club, στο βάθος ο αέρας του ραδιοφώνου και ο Καραγιάννης στη κονσόλα

Το Mαρούσι ζεί μοναδικές στιγμές και πλέον κάθε μέρα ζούμε μαγικές ραδιοφωνικές στιγμές με νέα πρόσωπα που παίρνουν θέση μπροστά από το μικρόφωνο του Jeronimo. Πέρα απο τους παλιούς και αγαπημένους που συνεχίζουν, έρχονται στην μεγάλη groovy παρέα οι Αλεξανδρος Μολφέσης, Τολης Βαρνάς, Γρηγόρης Τσαρουχάς, Aντώνης Λούβρος, Σκορδιάς, Νικόλ, Γκουντέλας, DJ Garfield, Δάνης Καλλίνογλου, OGI CLUB, Δαμασιώτης, Ανδρικόπουλος, Μπρίσκα, Σαντοριναίου, Mαρία Μιχαηλίδου, Γ.Παπατριανταφύλλου, Γ.Παρθένιος, Φίλης, Β.Παπαστάθη, Αλμπέρτο Εσκενάζυ,Τ. Λάιος,… (συγνώμη για όσους ξεχάσαμε είναι πολλά τα χρόνια).


Γιώργος Στάσης - Ντιμής MC - Νίκος Αδάμου

Το JGFANCLUB πλέον μετράει χιλιάδες μέλη και μιας και τότε δεν υπήρχε ακόμα το internet αποφασίζεται η έκδοση της εφημερίδας του fan club με όλα τα νέα του σταθμού που στέλνεται ταχυδρομικά ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Έτσι ο κάθε ακροατής είναι ενημερωμένος, βλέπει σε φωτογραφίες τη ζωή του σταθμού κι έτσι κανένας δεν μένει παραπονεμένος. Τα χρόνια κυλάνε. Περίπου (πόσα χρόνια) ζούμε σε αυτό το κλίμα μέχρι που έρχεται η νέα μετακόμιση και αυτή την φορά πάμε ακόμα πιο βόρια στα Μελίσσια. Για αυτήν την ξεχωριστή εποχή θα γράψει ο …Στράτος!!


Μαρία Μιχαηλίδου - Βιβή Παπαστάθη

 


Τζίμης Μανωλάκος!!!

 


Θανάσης Φαρμάκης

 


Πέτρος Γκουντέλας

 


Άγγελος και Στράτος Αγιοστρατίτης και η Μαρία Μιχαηλίδου

 


Αναστάσης Πρωτοπαπάς

 


Γιάννης Φωτεινιάς  και Τάκης Φωτίου

 


Wendy Lee - Χρήστος Κουμπούρης - Τάκης Φωτίου - Αντώνης Λούβρος - DJ Garfeeld - Μαρία Μιχαηλίδου και Στράτος Αγιστρατίτης (Ακόμα ένα πορτηράκι)

 


DJ Nixon - Αντώνης Λούβρος

 


Δαμασιώτης

 


Γιάννης Ιωάννου

 


Στράτος Αγιοστρατίτης - Τάσος Βουγιατζής και Ελένη Πέτα

 


Τάκης Φωτίου - Χρήστος Κουμπούρης - Τάκης Καραγιάννης - Τζίμης Μανωλάκος Διαγωνισμός μακαρονοφαγίας

 


Χρήστος Κουμπούρης - Wendy Lee

 


Νικόλ

 


Στράτος Αγιοστρατίτης - Ελένη Πέτα

 


Στράτος Αγιοστρατίτης

 


Groovy Party Beach Party

 

Διαβάστε επίσης: JERONIMO GROOVY 88,9… Mια ιστορία αγάπης - μέρος 1ο "Ηλιούπολη"


Στηρίξτε μας με το like σας!!!