Sidebar

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

I understand

Χίλιοι μουσικοί παίζουν ζωντανά το Smells Like A Teen Spirit των Nirvana! Οπτικά και μόνο είναι ένα θέαμα άξιο θαυμασμού.

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Rockin' 1000 ένα θέαμα άξιο θαυμασμού (videos+pic)

Φίλες και φίλοι, καλώς σας βρίσκω.

Είναι Κυριακή μεσημέρι. Η Αριάδνη έχει φύγει, μέρες τώρα, και ο Βίκτωρ δεν έχει και πολύ που μας άφησε.

Η κουβέντα που είχα με τον καλό μου φίλο και συνεργάτη Στράτο Αγιοστρατίτη, στο περιθώριο της εκπομπής του, κάμποσες ώρες πιο πριν, με φέρνουν στην ευχάριστη θέση, να σκαρώνω αυτές τις γραμμές.

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Καθένας με την τρέλα του, κι αυτός με την ομπρέλα του..

Η μέρα ήταν βαριά. Μπαίνω στο σπίτι τσακισμένη απ' τη δουλειά. Ανάβω το τζάκι και με κερνάω ένα ποτό. Αρχίζω να ψάχνω τα βινύλια μου σχεδόν μηχανικά, ενώ χιλιάδες σκέψεις περνάνε από το ζαλισμένο κεφάλι μου. Το βλέμμα μου κολλάει ξαφνικά σε έναν αγαπημένο δίσκο που απέκτησα στα sweet 16. «Η μοναξιά του σχοινοβάτη» Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας.

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Η μοναξιά του Σχοινοβάτη

Πρόκειται για έξι μουσικούς και ενορχηστρωτές, που η επιθυμία τους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν κάτι υπέρμετρα δημιουργικό πέρα από τα συνηθισμένα ...τους οδήγησε σε ένα ανήκουστο και παράλληλα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Είναι Κουβανοί και ονομάζονται "Vocal Sampling"!

Και ξαφνικά η μεγάλη απόφαση .Η παρέα έχει μεγαλώσει .Δεν χωράμε πια στα μικρά studio της Ηλιούπολης. Ο κόσμος κάθε μέρα όλο και περισσότερος. Οι φανατικόi ακροατές κλείνουν τον δρόμο σε κάθε event δημιουργώντας προβλήματα στην Λεωφ. Πρωτοπαππα. Επρεπε να μετακομίσουμε..

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: JERONIMO GROOVY 88,9… Mια ιστορία αγάπης - μέρος 2ο "Αίθριο"

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή οπού ο καθένας από μας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Άλλοι μελαγχολούν και άλλοι τα αντιμετωπίζουν σαν μια τεράστια γιορτή.

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Let it snow, let it snow, let it snow…

Ο ύμνος του Αιγείρου Μυστεγνών Λέσβου, τον οποίο ερμηνεύει ο δημοφιλής Μυτιληνιός καλλιτέχνης Πάνος Γαληνός, είναι υποψήφιος καλύτερος ύμνος στο Sports24 radio 103,3 fm, στην εκπομπή "Βούρτσα Μπάλα και Τραμπάλα".

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Ο ύμνος του Αιγείρου Μυστεγνών Λέσβου, είναι υποψήφιος καλύτερος ύμνος

Χρόνος: Νοέμβριος 1987, Διεύθυνση: Μάρνης 24. Εκεί έμελλε για 18 χρόνια να μεσουρανήσει ο πρώτος μεγάλος κλειστός συναυλιακός χώρος της Αθήνας. Για όσους δεν πήγατε ποτέ ή για όσους φάγατε τις νύχτες εκεί

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Το «ΡΟΔΟΝ» μυρίζει ακόμα (pics+videos)

Η επιτυχία στη δημιουργία δεν ξέρει ποτέ κανείς πότε θα έρθει και με ποιο τρόπο. Μυστικές συνταγές δεν υπάρχουν! Ένα μικρό κλικ μπορεί να απογειώσει το οποιοδήποτε έργο στη ζωή. Κάπως έτσι, ανάμεσα στις άπειρες

Add a comment
Διαβάστε περισσότερα: Τραγούδια που καθιερώθηκαν σαν χοροί (videos)

Προτεινόμενα Video

 

 


  #ΦΙΛΙΚΑ SITE

Στηριξτε μας με το like σας!!!

 

Φόρμα Επικοινωνίας

  • ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Loading
Loading