Περί Μουσικής - e-Stage.gr
Apr 23, 2018 Last Updated 11:29 AM, Apr 23, 2018

Γιάννης Κουτουβός: ο άνθρωπος που δίδαξε το metal στην Ελλάδα

Το Heavy Metal ήρθε στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον Γιάννη Κουτουβό, στην δεκαετία του 80. Πλέον ο άνθρωπος που έκανε μια σειρά από μπάντες διάσημες στο ελληνικό κοινό δεν βρίσκεται ανάμεσα μας.

Μάθετε την ιστορία του «Αυγούστου» μιας μπαλάντας από τον Νίκο Παπάζογλου που όλοι αγαπήσαμε! (video)

Ένα διαχρονικό, ελληνικό τραγούδι, μία ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα από τον μεγάλο ερμηνευτή Νίκο Παπάζογλου έγινε ο ύμνος για τον πιο όμορφο μήνα του χρόνου.

26 χρόνια περάσαν κι εμείς δεν το ξεχνάμε! Αυτές είναι μερικές από τις πιο σπάνιες φώτο του μεγάλου Fredie Mercury! (pics)

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που η μουσική βιομηχανία έχασε έναν από τους θρύλους της σκηνής: τον Freddie Mercury.

Οι πονηροί στίχοι του πασίγνωστου «Macarena»!! (video)

Αν είσαι παιδί των 90's που χόρευε και συνεχίζει να χορεύει το γεμάτο ρυθμό και τρέλα τραγούδι "Μακαρένα", χωρίς όμως να ξέρεις τι σημαίνει, ετοιμάσου για τη μεγάλη ανατροπή και για μια αναθεώρηση των πραγμάτων..

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο για τον Τζίμη

Για τα γενέθλια του 2018 η μοίρα μου φύλαγε ένα πολύ άσχημο δώρο, να χρειαστεί να γράψω για τον θάνατο ενός από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες του Τζίμη Πανούση, του Τζιμάκου μας βρε αδερφέ.

Ελληνική μουσική βιομηχανία: Ο κλέψας του κλέψαντος... (video)

Ο κόσμος το ’χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!! Τόσα χρόνια στην δισκογραφική βιομηχανία της χώρας έχω «φουρνίσει» και αν έχω φουρνίσει!

Τα 10 καλύτερα concert tour όλων των εποχών (video)

Ένας αρχαίος Αθηναίος δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι μετά από 2417 χρόνια θα ανεβαίνουν πολλοί άνθρωποι σε μία σκηνή και θα υπάρχουν χιλιάδες από κάτω που θα πληρώνουν για να τους δουν.

Πατέρα σ’ αγαπώ

Ήθελες πάντα τα εύκολα να τα κάνεις δύσκολα. Έκανες έμμεσες τις άμεσες διαδρομές. Όλα περίπλοκα χωρίς λόγο. Ανούσιες προσθέσεις και προχειρότητες. Προσωρινές λύσεις που «έκαναν τη δουλειά τους». Να μη ξοδέψεις για κάτι καλύτερο. Μα ποιο ήταν τελικά το καλύτερο;

Μ' ακούς; "Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκίνα"

Μην μπλέκεις σου λέω μαζί μου. Μην μπλέκεις. Γιατί είμαι δύσκολο παιδί, δύσκολος άνθρωπος, δύσκολη γυναίκα. Γιατί θα νιώσω τις σκέψεις, τα θέλω και τους φόβους σου . Γιατί δεν θα μπορέσεις να μου κρυφτείς. Γιατί θα σε ταΐσω στο στόμα και μετά θα σε φιλήσω όπως καμία άλλη.

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations