Οι γερόλυκοι ροκάρουν ακόμα (video) - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 5:14 PM, May 21, 2018

Οι γερόλυκοι ροκάρουν ακόμα (video)

Κατηγορία: Ξένη Μουσική

Η πιο εμβληματική μπάντα της ροκ είναι εδώ! Οι γερόλυκοι ξέρουν και μπορούν να ροκάρουν ακόμα. Δεν μιλώ για άλλους εκτός από τους μοναδικούς Rolling Stones, οι οποίοι κυκλοφόρησαν τον καινούριο τους δίσκο.

Άλμπουμ υπ’ αριθμόν 24 για τους αγέραστους αυτούς τύπους από το Λονδίνο, που ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους στη μουσική το 1962. Ο τίτλος του δίσκου είναι «Blue and Lonesome» και είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένος στις blues επιρροές που είχαν οι Rolling Stones καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Με ήχους βγαλμένους, από το Μισσισσιππή και από το Σικάγο, με ήχους που ποτέ κατά τη διάρκεια της 54χρονης καριέρας τους ο Mick Jagger, ο Keith Richards και η υπόλοιπη παρέα δεν έκρυψαν ότι έχουν επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ροκ, το οποίο έπαιξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο πλαίσιο της νέας τους κυκλοφορίας , λοιπόν, έβγαλαν και ένα καινούριο video clip για το κομμάτι «Ride 'Em On Down», το οποίο μέσα σε λίγες μέρες έχει ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια Views στο Youtube. Όπως και να έχει τα 11 χρόνια χωρίς δίσκο για τους Stones ήταν πολλά και όσοι τους αγαπούν έχουν εκτοξεύσει την καινούρια κυκλοφορία των εμβληματικών ρόκερς. 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations