Ο Έξυπνος… Σαπουνομαλακοποιητής!!!! - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 5:14 PM, May 21, 2018

Ο Έξυπνος… Σαπουνομαλακοποιητής!!!!

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στην φάση να πλύνουμε, χέρια, πρόσωπο, πόδια και οτιδήποτε άλλο  ενώ ταυτόχρονα βαριόμαστε που ζούμε!! Πολλές αδέρφια!!

Ας βάλουμε τώρα αντίστοιχα το ίδιο δίλημμα με μια μικρή παραλλαγή!!

Πόσες φορές  έχουμε βρεθεί στην φάση να αυτοϊκανοποιηθούμε για τον χ   ψ   ωμέγα λόγο!!Πολλές λοιπόν, και αυτό ισχύει και για τους άρρενες  αλλά και για τις  φίλες, ασχέτως αν  σπάνια ακούς γυναίκα να το παραδέχεται η και να συμφωνεί!!!Τότε δεν βαριέται κανείς μας πιστεύω, ίσα ίσα που «βαριόμαστε» κανονικά όλοι μας προς τέρψη και ευχαρίστηση!!

Η ESTAGE  MASTURBATION PRODUCTION λοιπόν φέρνει για σας που βαριέστε να πλένεστε κάθε τόσο και λιγάκι τον νέο έξυπνο σαπουνομαλακοποιητή! (Προσοχή αληθινό προϊόν)!!

Με το νέο σούπερ ντούπερ προϊόν μας το καθημερινό πλύσιμο γίνεται απόλαυση!!Οποιαδήποτε  στιγμή της ημέρας ο σαπουνομαλακοποιητής είναι έτοιμος να κάνει το πλύσιμο μας σκέτη ηδονή!!

Άντρες, γυναίκες, νέοι , γέροι, απολαμβάνουν  την καθημερινή τους υγιεινή με ένα μοναδικό τρόπο που διεγείρει την φαντασία και κάνει το πλύσιμο σας σκέτη ηδονή!

Ο σαπουνομαλακοποιητής  προσφέρετε  σε πολλά μεγέθη και χρώματα ανάλογα τα γούστα σας!!

Ο « μαύρος επιβήτορας» σε extra large μέγεθος ικανός να πλύνει μέχρι και δύο άτομα ολόκληρα παρακαλώ, υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης λόγο του όγκου και της μεγάλης χωρητικότητας του σε υγρό σαπούνι!!

Ο  «κίτρινος δράκος» και η «ροζ κάμπια» εξαιρετικά κομμάτια από τα βάθη της κινέζικης ιστορίας  με μαλακή λαβή και δυνατό εκτοξευτήρα σαπουνιού θα σας κάνουν να κάνετε το πλύσιμο σας μια ονειρεμένη περιπέτεια!!

Διαλέξτε ανάμεσα από   μια μεγάλη ποικιλία «σαπουνομαλακοποιητών»  φτιαγμένη από εμάς για εσάς και καλά σας…… « πλυσίματα!!»Ακολουθεί μουσικό ενημερωτικό  video με τον τρόπο χειρισμού της συσκευής!!

Στηρίξτε μας με το like σας!!!