Δισκό...πολις - Songs of Faith and Devotion - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Δισκό...πολις - Songs of Faith and Devotion

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Οι Depeche Mode είναι ένα συγκρότημα που σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή μας. Ένα συγκρότημα που έχει πειραματιστεί με την μουσική του ίσως περισσότερο από κάθε άλλο και μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες.

Σήμερα ταξιδεύουμε μαζί τους στο 1993 για να προσθέσουμε στην συλλογή μας το 8ο σε σειρά studio album τους με τίτλο «Songs of Faith and Devotion». Είναι το τελευταίο που το συγκρότημα ηχογράφησε με τον Alan Wilder.

Αυτός ο δίσκος ήταν ένα πρώτο πείραμα στον ροκ ήχο. Πειραματίστηκαν με το synthesizer και τα ζωντανά drums και έγχορδα όργανα καθώς επίσης προσθέτουν για πρώτη φορά και γυναικεία φωνητικά. Επίσης για πρώτη φορά απεικονίζονται οι ίδιοι στο εξώφυλλο του δίσκου.

Το «ρίσκο» τους βγήκε σε καλό. Κατέκτησε την 1η θέση σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ και ήταν η καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσει μια 14μηνη παγκόσμια περιοδεία όπου αργότερα κυκλοφόρησε και σε DVD.

Τραγούδια
A1. “I Feel You”
A2. “Walking in My Shoes”
A3. “Condemnation”
A4. “Mercy in You”
A5. “Judas”

B1. “In Your Room”
B2. “Get Right with Me”
B3. “Rush”
B4. “One Caress”
B5. “Higher Love”

Στο τέλος του κομματιού «Get Right with Me» είναι κρυμμένο το «Interlude 4», ένα απόσπασμα από το ρεμίξ του Brian Eno του κομματιού «I Feel You». Στις συναυλίες συνηθίζεται να παίζεται εισαγωγικά πριν από το τραγούδι.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!