Δισκό...πολις - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Δισκο...πολις - No more heroes

Κυριακή σήμερα και στην προθήκη της Δισκόπολης μας βγαίνει ένα από τα πιο κλασσικά album της δεκαετίας του 1970. Κυρίες και κύριοι μπροστά στα μάτια σας το No more heroes των Stranglers.

Add a comment

Δισκο...πολις - Οδός Νεφέλης 88

Σήμερα η Δισκό…πολις θα ταξιδέψει με μια από τις ομορφότερες γυναικείες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Πάμε λοιπόν στο 1995 να βρούμε την «Οδό Νεφέλης 88» με την χροιά της φωνής της Χαρούλας Αλεξίου.

Add a comment

Δισκο...πολις - Sticky fingers

Η σημερινή Δισκό…πολις θα έχει έναν δυνατό ροκ ήχο, ταξιδεύοντας στο 1971 για να συναντήσουμε ένα από τα καλύτερα album όλων των εποχών.

Add a comment

Δισκο...πολις - Το Βρώμικο Ψωμί

Σάββατο και μπαίνουμε τρέχοντας στην αγαπημένη μας χρονομηχανή της Δισκό...πολις, η οποία μας γυρνάει πίσω στο 1971 και στην κυκλοφορία του δίσκου Βρώμικο Ψωμί από τον Διονύση Σαββόπουλο.

Add a comment

Δισκό...πολις - Colour by Numbers

Το συγκρότημα Culture Club είναι μια αγγλική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1981, με τον Boy George στα φωνητικά, και θεωρούνται μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές και επιρροές ομάδες της δεκαετίας του '80.

Add a comment

Δισκό...πολις - Χειμωνανθός

Ο Γιάννης Χαρούλης ανήκει στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για την φωνή τους αλλά και για το ήθος και τις επιλογές των τραγουδιών τους.

Add a comment

Δισκό...πολις - Προτεραιότητα ( Έλενα Παπαρίζου)

Μόλις μια μέρα την κυκλοφορία του 9ου δίσκου της Έλενας Παπαρίζου, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε μαζί της ένα ταξίδι στο χρόνο, συγκεκριμένα στο 2004, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Προτεραιότητα».

Add a comment

Δισκό...πολις - Hangin' Tough (New Kids On The Block)

Μιας και οι Κυριακές είναι πιο παρεϊστικες σαν μέρες, σήμερα θα θυμηθούμε ένα boy band που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’80. Οι New Kids On The Block με τον δίσκο “Hangin’ Tough” το 1988 κατακτούν το νεανικό κοινό.

Add a comment

Δισκό...πολις - Του Αιγαίου τα μπλουζ

Σήμερα η Δισκό…πολη έχει κέφια ‘90s και θέλει και blues! Όχι όμως οποιαδήποτε blues! Θέλει «Του Αιγαίου τα blues» γιαυτό και θα ανατρέξουμε στο 1991 και θα συναντήσουμε τον Κώστα Μπίγαλη!

Add a comment