Δισκό...πολις - e-Stage.gr
Dec 14, 2017 Last Updated 4:21 PM, Dec 14, 2017

Δισκό...πολις - Hangin' Tough (New Kids On The Block)

Μιας και οι Κυριακές είναι πιο παρεϊστικες σαν μέρες, σήμερα θα θυμηθούμε ένα boy band που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’80. Οι New Kids On The Block με τον δίσκο “Hangin’ Tough” το 1988 κατακτούν το νεανικό κοινό.

Add a comment

Δισκό...πολις - Του Αιγαίου τα μπλουζ

Σήμερα η Δισκό…πολη έχει κέφια ‘90s και θέλει και blues! Όχι όμως οποιαδήποτε blues! Θέλει «Του Αιγαίου τα blues» γιαυτό και θα ανατρέξουμε στο 1991 και θα συναντήσουμε τον Κώστα Μπίγαλη!

Add a comment

Δισκό...πολις - OST Amelie

Σήμερα η Δισκό…πολη θα ταξιδέψει σε ένα ακόμη αγαπημένο soundtrack, από εκείνα που ίσως δεν ξέρουμε ακριβώς πως λέγεται αλλά αναγνωρίζουμε αμέσως την μελωδία.

Add a comment

Δισκό...πολις - Burlesque

Πάει καιρός που αναφερθήκαμε σε κάποιο soundtrack. Σήμερα νομίζω πως είναι καιρός να επανορθώσουμε! Αν και το σημερινό μας ταξίδι στο χρόνο δεν θα είναι πολύ μακρινό καθώς πάμε μόλις στο 2010 για να δούμε το «Burlesque»

Add a comment

Δισκό...πολις - The Crimson Idol

Η Δισκό…πολη για σήμερα ετοίμασε ένα ταξίδι σε πιο ροκ και μέταλ ήχους. Συγκεκριμένα πάμε να δούμε την ιστορία πίσω από τον δίσκο «The Crimson Idol» των WASP, που κυκλοφόρησε το 1992.

Add a comment

Δισκό...πολις - Τραύμα

Άλλο ένα μουσικό ταξίδι ετοιμάσαμε σήμερα για εσάς. Συγκεκριμένα θα πάμε 20 χρόνια πίσω, στο 1997, όταν η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε τον δίσκο «Τραύμα» !

Add a comment

Δισκό...πολις - Νοτιοανατολικά του κόσμου

Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, στο χώρο και στον χρόνο. Συγκεκριμένα φεύγουμε «Νοτιοανατολικά του κόσμου» για να συναντήσουμε τον Νότη Σφακιανάκη.

Add a comment

Δισκό…πολις - Back in Black

Στις 21 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε ένα από το πιο διάσημα άλμπουμ των Αυστραλών ροκάδων AC DC με τίτλο «Back in Black» μόλις μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του πρώτου τραγουδιστή του συγκροτήματος Bon Scott.

Add a comment

Δισκό...πολις - Happy Nation

Σήμερα η διάθεση της Δισκό…πολης έχει άρωμα ‘90ς και θα ταξιδέψουμε ως την Σουηδία για να βρούμε τους Ace of Base στο ξεκίνημα της δισκογραφικής τους καριέρας.

Add a comment

Δισκό...πολις - Μόνος σε διπλό κρεβάτι

Η Δισκό…πολη είναι και σήμερα εδώ για να σας ταξιδέψει μουσικά στον χρόνο. Σήμερα θα κάνουμε στάση στο 1991 όπου θα βρούμε τον Σταμάτη Γονίδη «Μόνο σε διπλό κρεβάτι»

Add a comment

Δισκό...πολις - Τραγούδι Αισθηματικό

Η σημερινή μέρα νομίζω πως απαιτεί «Τραγούδι Αισθηματικό» και η Δισκό…πολη θα μας ταξιδέψει στο 1985 για να το ακούσουμε από την φωνή της Γλυκερίας.

Add a comment

Δισκό...πολις - Baby One More Time

Σήμερα η Δισκό…πολις έχει pop και ναζιάρικη διάθεση και θα ταξιδέψει στο 1999 για συναντήσει την Britney Spears στον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Baby One More Time».

Add a comment

Δισκό...πολις - Pearl

Σήμερα η Δισκό…πολις θα κάνει ένα ακόμη νοσταλγικό και ιδιαίτερο ταξίδι, στην μουσική και στο χρόνο. Πάμε στο 1971 για να συναντήσουμε ένα πραγματικό «Μαργαριτάρι». Ο λόγος, φυσικά, για την Janis Joplin και τον δίσκο «Pearl».

Add a comment

Δισκό...πολις - Υπάρχω

Οι λαϊκές μας βόλτες στην πόλη των δίσκων, είναι από τις καλύτερες! Σήμερα θα προσθέσουμε στην συλλογή μας ακόμη έναν δίσκο - σταθμό για το ελληνικό τραγούδι, συναντώντας τον Στέλιο Καζαντζίδη στο 1975 να μας τραγουδάει «Υπάρχω».

Add a comment