Έγινε η παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου DOCTA Βούλγαρη - e-Stage.gr
Dec 16, 2017 Last Updated 9:53 PM, Dec 15, 2017

Έγινε η παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου DOCTA Βούλγαρη

Κατηγορία: Φωτορεπορτάζ

Το ζεστό χειροκρότημα όσων κατέκλεισαν το CIN3MA εισέπραξε ο Κωνσταντίνος Docta Βούλγαρης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του παρουσιάζοντας το νέο του άλμπουμ.

    Συνεργάτες και φίλοι είχαν τα καλύτερα να πουν για την «Εντροπία», την  δισκογραφική επιστροφή του αξιόλογου rapper/τραγουδοποιού  με ένα concept album – έκπληξη το οποίο ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του hip – hop και περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με ηχηρά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως Χάρις Αλεξίου, Onirama, Νίνα Λοτσάρη, CYAN, Νίκος Σταμούλος, Χάρης Ακριτίδης, κ.α.

    Ανάμεσα τους ο παραγωγός μεγάλων επιτυχιών Μίλτος Καρατζάς  ιδιόκτητης της FINAL TOUCH που υπογράφει το άλμπουμ, αλλά και ο Ισορροπιστής που μαζί με τον Δημήτρη Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το μικρόφωνο και να δώσουν το δικό τους σόου.

    Και δεν ήταν μόνο αυτοί που τίμησαν τον αγαπημένο ράππερ, καθώς στο στέκι του Παγκρατίου βρέθηκαν η ηθοποιός Χρύσα Δημοπούλου, ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group Γιώργος Κούβαρης, η μοναδική Γωγώ Γαρυφάλλου και οι εξαιρετικοί South Beats.

Photo by www.fb.com/OCPpro


Στηρίξτε μας με το like σας!!!