Τα καυτά «πουγκιά» της νοστιμιάς - e-Stage.gr
Jan 21, 2018 Last Updated 2:01 PM, Jan 21, 2018

Τα καυτά «πουγκιά» της νοστιμιάς

Κατηγορία: Σπιτικές γεύσεις

Τα γεμίσαμε με καυτό «χρυσό» και σας τα προσφέρουμε για να «ζεστάνετε» τους ουρανίσκους σας!! Κουζίνες αμέσως παρακαλώ!!

Υλικά

Φύλλο κρούστας
Παστουρμάς ψιλ/νος
Λάδι για το άλειμμα των φύλλων
Κοπανιστή ή τυροκαυτερή ή  ανθότυρο
Γραβιέρα ψιλ/νη ή άλλο κίτρινο τυρί

Οδηγίες

Ανακατεύουμε σε μπολ τον παστρουρμά, τη γραβιέρα και την κοπανιστή ή ανθότυρο ή τυροκαυτερή..

Παίρνουμε 2 φύλλα και τα λαδώνουμε ανάμεσα.

Τα κόβουμε στα τέσσερα. Σε κάθε 2 φύλλα βάζουμε ένα κουταλάκι από τη γέμιση.

Με τα βρεγμένα μας δάκτυλα σφίγγουμε το φύλλο για να το κλείσουμε πάνω ακριβώς από τη γέμιση. Μπορούμε να το κλείσουμε και με σπάγγο κουζίνας ή πράσινο φύλλο κρεμμυδιού.

Τα τοποθετούμε όλα σε βουτυρωμένο ταψί.

Τα ψήνουμε στους 190ο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Tip: Μπορούμε να πολτοποιήσουμε τον παστρουρμά στο μπλέντερ για ευκολία.

Η συνταγή είναι από το mageirikesdiadromes.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations