Κρεατόσουπα η λευκή - e-Stage.gr
Nov 23, 2017 Last Updated 12:49 PM, Nov 25, 2017

Κρεατόσουπα η λευκή

Κατηγορία: Σπιτικές γεύσεις

Το μοσχαράκι μπήκε ανυποψίαστο στην πισίνα με τα λαχανικά και αφού πήρε το τέλειο βράσιμο, κατέληξε στα βαθιά πιάτα για σερβίρισμα! Τι θα συμβεί στην συνέχεια; Κουζίνες αμέσως!!

Υλικά

1 κούπα ρύζι 
2,5 λίτρα ζωμό κρέατος 
200γρ. καρότα - τριμμένα - 
1/4 του κιλού φέτα 
2 κρεμμύδια 
λίγο σέλινο 
αλάτι 
πιπέρι

Οδηγίες

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάλτε το ζωμό του κρέατος, τα καρότα, τα κρεμμύδια και το σέλινο σιγοβράστε για 15 λεπτά. 

Προσθέστε το ρύζι και σιγοβράστε το για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει. 

Κόψτε τη φέτα σε μικρά κομματάκια και ρίξτε τα στη σούπα. Αλάτι θα βάζετε μόνο, αφού δοκιμάσετε, αν χρειάζεται. 

Πασπαλίστε με το πιπέρι και σερβίρετε αμέσως τη σούπα σας ζεστή.

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για ζωμό κρέατος, ζωμό από κύβο. Η αναλογία είναι 2 κύβοι για κάθε λίτρο νερού. Αν χρησιμοποιήσετε ζωμό από κύβο δεν θα χρειαστεί να βάλετε καθόλου αλάτι στη σούπα.

Η συνταγή είναι από το e-cook.eu


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας