Μια αλλιώτικη ταλιάτα! - e-Stage.gr
Feb 23, 2018 Last Updated 5:18 PM, Feb 23, 2018

Μια αλλιώτικη ταλιάτα!

Κατηγορία: Gourmet

Χωρίς λόγια παιδιά! Αυτό δεν θέλει κόπο θέλει απλά τρόπο! Κάντε το!!

Υλικά

800-1.000 γρ σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια 
ανάμικτη φρέσκια πράσινη σαλάτα 
κρέμα μπαλσάμικο με σύκο ή απλή
παρμεζάνα Reggiano
πολύχρωμα Ντοματίνια
ελαιόλαδα
σάλτσα Μπεαρνέζ (προαιρετικά)
flakes αλατιού με άρωμα λεμόνι

Οδηγίες

Το πιο σημαντικό για την επιτυχία αυτής της συνταγής, είναι η σωστή επιλογή του κρέατος.

Θα πρέπει να ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας να σιτέψει αρχικά τις μπριζόλες και μόλις τις παραλάβετε να τις κόψει σε 2-3 δάχτυλα πάχος.

Σημαντικό είναι κατά το ψήσιμο να μην προσθέσετε τίποτα στο κρέας και ειδικά αλάτι, για να μην στεγνώσει.

Θερμαίνουμε πολύ καλά το bbq και σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε την μπριζόλα.

Την ψήνουμε για 8-10 λεπτά ανά πλευρά και μετά την αφήνουμε σε ένα ξύλο για 10 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Ανακατεύουμε τη σαλάτα με λίγο ελαιόλαδο και τα ντοματίνια και την σερβίρουμε δίπλα στην μπριζόλα μαζί με τα κομμάτια της παρμεζάνας.

Η μοσχαρίσια ταλιάτα μας είναι σχεδόν έτοιμη για να την απολαύσουμε. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρέας μας και προσθέτουμε από πάνω λίγο αρωματικό αλάτι ή την σάλτσα της αρεσκείας μας.

Η συνταγή είναι από το alwayshungry.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας