Μαστουρωμένο μοσχαράκι με κόκα - e-Stage.gr
Feb 22, 2018 Last Updated 4:33 PM, Feb 22, 2018

Μαστουρωμένο μοσχαράκι με κόκα

Κατηγορία: Gourmet

Φτιάξτε το και θα «φτιαχτείτε» σας λέω!! Κουζίνες αμέσως!!

Υλικά

2 κιλά μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι)
1 κ. γ. τσίλι σε σκόνη
1 κ. γ. Worcestershire σως
2 φλυτζ. cola
Αλάτι
Λίγη ρίγανη
1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
Πιπέρι
Θυμάρι
Βασιλικός

Οδηγίες

Τοποθέτησε το κρέας σ’ένα ταψί.

Ανακάτεψε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Ρίξε τη σάλτσα Worcestershire και το μείγμα απο τα μπαχαρικά στο ψητό.

Ρίξε την cola γύρω από το κρέας.

Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά. Μετά, χαμήλωσε τη θερμοκρασία στους 120 βαθμούς και ψήσε για 3 ώρες.

Η συνταγή είναι από το misswebbie.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations