Λιγκουίνια με τον «τόνο» - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Λιγκουίνια με τον «τόνο»

Κατηγορία: Gourmet

Όταν ο τόνος φλέρταρε τα Λιγκουίνι, κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να καταλάβει τι τέλος θα είχε αυτή η ερωτική συνεύρεση!! Κουζινούλες αμέσως!!

Υλικά

1 συσκευασία Rio Mare Φιλέτo Σολομού σε Ελαιόλαδο 150γρ.
350γρ. ζυμαρικά λινγκουίνι 
100γρ. ρόκα 
1 σκελίδα σκόρδο 
50ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 
40γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα 
20γρ. κουκουνάρι 
αλάτι 

Οδηγίες

Βράστε άφθονο αλατισμένο νερό και προσθέστε τα λινγκουίνι.

Ενώ γίνονται τα ζυμαρικά, βάλτε το λάδι, τα 80γρ ρόκα, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το κουκουνάρι και 3 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά σε ένα μίξερ και ανακατέψτε για 2 λεπτά.

Στραγγίξτε τα ζυμαρικά και ρίξτε από πάνω τη σάλτσα πέστο ρόκας.

Προσθέστε τον στραγγισμένο και τεμαχισμένο σολομό και χρησιμοποιήστε την υπόλοιπη ρόκα στο γαρνίρισμα. Ανακατέψτε και σερβίρετε.

Εναλλακτική πρόταση:

Προσθέστε μια σκληρή αλλά ώριμη τομάτα, κομμένη σε κύβους.

Η συνταγή είναι από το riomare.com


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας