Και πάστα και ferrero!! - e-Stage.gr
Feb 20, 2018 Last Updated 4:52 PM, Feb 20, 2018

Και πάστα και ferrero!!

Κατηγορία: Γλυκές Αμαρτίες

Γιατί ότι λάμπει δεν είναι μόνο χρυσός άλλα και μια υπεροχή σοκολατίνα! Σήμερα θα σας γλυκάνουμε!!

Υλικά

κεκάκια
1+1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα από φυσικό χυμό
1 κουταλάκι γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο

Κρέμα
2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
6 κουταλιές της.σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές της.σούπας κορν φλάουρ
50 γραμμάρια κουβερτούρα!

Σιρόπι
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
1 βανίλια τα βράζουμε 2 λεπτά!

Γλάσο
​2 κρέμες γάλακτος
2 κουβερτούρες 
300 γραμμάρια.ψιλοκομμένο φιστίκι!

Οδηγίες

Κεκάκια
Βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι κακάο αλάτι μπέικον βανίλια!
Προσθέτουμε τη ζάχαρη το σπορέλαιο το ξύδι!
Τέλος.διαλύουμε την σόδα στο χυμό και την ρίχνουμε.στο μείγμα!
Λαδώνουμε τις φορμούλες και  βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε.στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά!

Κρέμα
Ζεσταίνουμε ζάχαρη με το γάλα ρίχνουμε την κορν φλάουρ αφού την διαλύσουμε σε λίγο γάλα και την ρίχνουμε στο σίγμα μόλις πήξει κατεβάζουμε και ρίχνουμε την κουβερτούρα!

Γλάσο
Ζεσταίνουμε την κρέμα.γάλακτος.και την ρίχνουμε.στο μπολ που έχουμε.θρυμματισμένο κουβερτούρα μόλις λιώσει ρίχνουμε.και τα φιστίκια!

Συναρμολόγηση πάστας
Παίρνουμε.το κεκάκι το κόβουμε.στην μέση σιροπιάζομαι τοποθετούμε.κρέμα το κλείνουμε και περιχύνουμε με.την λιωμένη κουβερτούρα!!!!

Η συνταγή είναι από το mytastegr.com


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations