Γεύσεις από Ελλαδα - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 10:46 PM, Apr 20, 2018

Συναγρίδα η «λευκή βασίλισσα»

H μεγάλη λευκή συναγρίδα μπλέχτηκε σε «καυγά» με τα μακαρόνια και τελικά χαμένοι βγήκαν και οι δυο, με κερδισμένο το στομάχι μας! Φτιάξτε το μοναδικό!

Αρνάκι μαριναρισμένο, για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και το αρνί έχει την τιμητική του! Απολαύστε ένα ψητό αρνί για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!! Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους!

Μεθυσμένες σουπιές

Νηστίσιμο και μεθυσμένο φαγάκι που σίγουρα θα σας «φτιάξει» την διάθεσή ,την όρεξη και θα σας θυμίσει την γιαγιά σας! Φτιάξτε το!

Αρνί - αγκινάρες 1-1! Ο απόλυτος συνδυασμός για πολλά «κέρδη»!

Αγκινάρα με τα αγκάθια; Όχι αγκινάρα με αρνάκι και αυγολέμονο για να φάει όλη η οικογένεια! Νόστιμο μαμαδίστικο ελληνικό φαγάκι! Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!

Λευκό μυστήριο: Ζεστή γιαουρτόσουπα με κεμπαπάκια

Όταν τα μικρά και απονήρευτα κεμπαπάκια πέφτουν για μια «βουτιά» στην περίεργη λευκή πισινά, τότε  το στομάχι μας αρχίζει να κάνει γλέντια και χάρες! Ετοιμάστε το!!

Φακοντοματο - σάλατο!!

Τελικά τα ζουμερά Σαντορινιότικα ντοματίνια έπεσαν στην «λάσπη» της φακής! Αλλά μάλλον τελικά έκαναν καλά, γιατί ο συνδυασμός ξετρελαίνει κόσμο! Φτιάξτε το αμέσως!

Ρολάραμε το μοσχάρι σε μαύρο πέπλο και σας κερνάμε νοστιμιά!

Φαγητό για να ζαλιστείτε σήμερα! Θα χορτάσει το μάτι και το στομάχι σας και ο ουρανίσκος σας θα ζητάει ακόμα περισσότερο!!Ελληνικό και πεντανόστιμο! Φτιάξτε το αμέσως!!

Μπακαλιαροντολμάδες!

Όταν ο αγαπημένος μπακαλιάρος μπλέκει τα μπούτια του με το λάχανο, το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι ένας νόστιμος μακαλιαροντολμάς!! Ε φτιάξτε τον ντε!!

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations