Chinesse beef …σήμερα τρώμε με αρώματα Ασίας!! - e-Stage.gr
Apr 24, 2018 Last Updated 1:32 PM, Apr 24, 2018

Chinesse beef …σήμερα τρώμε με αρώματα Ασίας!!

Κατηγορία: Διεθνής Κουζίνα

Το φαγάκι του Bruce Lee σας έχω σήμερα φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!! Κουζίνες αμέσως!!

Υλικά

1 κρεμμύδι
Τζίντζερ
250 γραμμάρια βοδινό κρέας
Μαγειρικό Λάδι – Προτιμήστε ελαιόλαδο – Στην Κίνα χρησιμοποιείται το λάδι από το τσάι
Αποξηραμένο τσίλι
Πιπέρι
Κρασί - Στην Κίνα χρησιμοποιείται το Ξύδι από ρύζι
Σησαμέλαιο
Σουσάμι
Αλάτι
Ζάχαρη
Μπαχάρι
Αλεσμένο αποξηραμένο τσίλι σε μορφή σκόνης
Κύμινο σε μορφή σκόνης

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τζίντζερ

Αφαιρούμε όλες τις ίνες από το βοδινό κρέας και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες

Μαρινάρουμε το τις φέτες του βοδινού σε μίγμα από κρασί, αλάτι και προσθέτουμε στη μαρινάδα το ψιλοκομμένο τζίντζερ και τα κρεμμύδι.

Αφήνουμε το βοδινό στη μαρινάδα για 15 λεπτά.

Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το βοδινό μέχρι να γίνει τραγανό και το αφαιρούμε από το γουόκ.

Αφήνουμε το γουόκ στη φωτιά με το λάδι μέσα και προσθέτουμε το αποξηραμένο τσίλι το πιπέρι.

Ρίχνουμε ξανά το βοδινό στο τηγάνι και προσθέτουμε κρασί, μπαχάρι, λίγη ζάχαρη, κύμινο

Ανακατέβουμε ομοιόμορφα και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο

Πασπαλίζουμε το πιάτο με σουσάμι.

Απολάυστε το εύγεστο πιάτο και πείτε: Hao Chi 好吃

Η συνταγή είναι από το enkina.com


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations