Γουρουνομπέργκερ - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 9:49 AM, Apr 21, 2018

Γουρουνομπέργκερ

Κατηγορία: Διεθνής Κουζίνα

Βurgers hell... ετοιμαστείτε να «καείτε» με ένα ιδιαίτερο burger μόνο για εσάς!! Φτιάξτε το!

Υλικά

2 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
2 ψωμάκια (κατά προτίμηση τσιαπάτα - βρίσκουμε και στα σούπερ μάρκετ)
1 κουταλιά μουστάρδα
2-4 λεπτές φέτες τυρί της αρεσκείας μας
5 - 6 αγγουράκια τουρσί, σε λεπτές ροδέλες

Οδηγίες

Ζητάμε από τον χασάπη να μας κόψει τις χοιρινές μπριζόλες σε δύο κομμάτια την καθεμιά και να τις χτυπήσει να λεπτύνουν.

Βάζουμε σε ένα ταψί τα μπριζολάκια, τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε.

Τα ψήνουμε στο γκριλ για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά. 

Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε το κάτω μέρος με τη μουστάρδα.

Από πάνω βάζουμε τα μπριζολάκια, και μοιράζουμε το τυρί και τα αγγουράκια τουρσί.

Ψήνουμε τα μπέργκερ για 1 - 2 λεπτά σε τοστιέρα ή στο φούρνο, ίσα να λιώσει το τυρί. 

Συνοδεύουμε με: Απλή πράσινη σαλάτα.

Η συνταγή είναι από το gastronomos.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας