Συνέντευξη με τον Πάνο Σμυρναίο - e-Stage.gr
Jan 21, 2018 Last Updated 2:01 PM, Jan 21, 2018

Συνέντευξη με τον Πάνο Σμυρναίο

Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Τον Πάνο Σμυρναίο τον γνωρίσαμε μέσω του Rising Star. Εμείς τον συναντήσαμε και μάθαμε περισσότερα πράγματα για τον νέο καλλιτέχνη.

Πες μας λίγα λόγια για σένα, για να σε μάθει ο κόσμος.

Είμαι 29 ετών, κατάγομαι από τα Τρίκαλα και μένω στο Καματερό. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι και έχω πραγματοποιήσει αρκετά live σε μαγαζιά αλλά και μουσικές σκηνές (Αρχιτεκτονική, KooKoo, Σφίγγα, Κύτταρο) στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Έχω σπουδάσει ηχοληψία και είμαι αυτοδίδακτος στην κιθάρα, γράφω τα δικά μου τραγούδια και τα ενορχηστώνω. Στον ελεύθερο μου χρόνο γυμνάζομαι, πηγαίνω cinema, αλλά και βόλτες με την παρέα.

Πότε μπήκε η μουσική στην ζωή σου; Κάνεις κάτι άλλο πέρα από αυτό;

Η μουσική μπήκε στην ζωή μου από τα 5 μου, όταν χτυπούσα τα κατσαρολικά της μητέρας μου στην κουζίνα, μέχρι που ο πατέρας μου, μου έφερε ένα τουμπερλέκι από την Κωνσταντινούπολη! Αργότερα πήγα σε μουσικό σχολείο κι εκεί έμαθα να παίζω σάζι. Μάλιστα με αυτό το 2005 κατάφερα να κερδίσω το 1ο Πανελλήνιο βραβείο σε μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες! Αυτήν την στιγμή δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Σε γνωρίσαμε μέσα από το Rising Star. Πως πήρες την απόφαση να πας σε talent show;

Μόλις είδα το trailer στην τηλεόραση, σκέφτηκα πως είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιάσω την δουλειά μου. Έτσι δήλωσα συμμετοχή αμέσως.

Χρήστος Μάστορας. Πως ήταν η συνεργασία σας και τι αποκόμισες από αυτήν;

Ο Χρήστος είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης με όραμα. Έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, με συμβουλεύει και με στηρίζει ακόμη και τώρα. Γενικότερα, η συνεργασία μας στο show ήταν άψογη και είναι τιμή μου που γνωρίζω έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο.

Υπάρχει κάποιο νέο δισκογραφικά;

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ετοιμάζεται ένα καινούργιο single σε στοίχους και μουσική δική μου. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο.

Από πού μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται για τις εμφανίσεις σου;

Προς το παρόν μπορούν να ενημερώνονται από την προσωπική μου σελίδα στο Facebook αλλά και στο Instagram. Εκεί ανεβαίνει οποιοδήποτε νέο.

Τι θα ήθελες για το μέλλον στο θέμα της μουσικής;

Η επιθυμία μου για το μέλλον είναι ο κόσμος να γνωρίσει και να αγαπήσει τα τραγούδια μου έτσι ώστε να καταφέρω να έχω μια θέση στο μουσικό στερέωμα.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στα σχέδια του Πάνου Σμυρναίου και αναμένουμε σύντομα νέα.

Δείτε στο παρακάτω video την εμφάνιση του Πάνου Σμυρναίου στον ημιτελικό του Rising Star.

Facebook: https://www.facebook.com/PanosSmurnaios/
Instagram: https://www.instagram.com/panos_smyrnaios/


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας