Μια ροκ, και όχι μόνο, συνάντηση με τους Μιχάλη Κακέπη, Αντώνη Βάμβουκα και Veandok - e-Stage.gr
Jan 21, 2018 Last Updated 4:29 AM, Jan 21, 2018

Μια ροκ, και όχι μόνο, συνάντηση με τους Μιχάλη Κακέπη, Αντώνη Βάμβουκα και Veandok

Κατηγορία: Φωτορεπορτάζ

Μια ροκ, και όχι μόνο, συνάντηση με τους Μιχάλη Κακέπη, Αντώνη Βάμβουκα και Veandok ζήσαμε, όσοι βρεθήκαμε στο ζεστό χώρο του Αrchitecture Rock Café- live stage, που βρίσκεται επί της οδού Ούλωφ Πάλμε 23 στου

Ζωγράφου, το βράδυ της Πέμπτης 11/2.

  Εξ αρχής το κλίμα ζεστάθηκε με τις παρουσίες του Αντώνη Βάμβουκα και του Veandok επί σκηνής, με τον Αντώνη  ν΄ανοίγει το πρόγραμμα, με τα «Απόψε κάνει κρύο» και το «Δηλητήριο», ένα τραγούδι που κατά δήλωσή του σημαίνει πολλά γι’αυτόν και τον εκπροσωπεί πλήρως, σε στίχους δικούς του και του Στέλιου Καλογεράκη, και μουσική και ερμηνεία δικές του.

  Ο Αντώνης Βάμβουκας(Νυκτοβάτες), με την πολυετή εμπειρία  και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ύφος στο χώρο, μας έδειξε κι απόψε την καλλιτεχνική του ποιότητα και αξιοπρέπεια..

  O Ζακυνθινός νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης Veandok ακούραστα τραγούδησε πλήθος ροκ επιλογών συνοδεύοντας με την κιθάρα του. Μεταξύ άλλων, ακούσαμε τα ΄΄Born to be wild΄΄, ΄΄Run to you΄΄ , με κορυφαία του στιγμή την ερμηνεία του δικού του ΄΄Cursed by the skies above΄΄, απόδειξη της εξελισσόμενης μουσικής του παιδείας και πορείας, παρά το νεαρό της ηλικίας του..

  Στη συνέχεια ο Μιχάλης Κακέπης «γέμισε» την σκηνή με το λεκτικό παιχνίδι που έκανε με το κοινό που συμμετείχε ενεργά, εναλλάσσοντας με τις ερμηνείες του, τις κινήσεις του και την έντονη προσωπικότητά του την ατμόσφαιρα στην Αρχιτεκτονική. Προλόγισε θεατρικά όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε, πετυχαίνοντας ταύτιση συναισθημάτων . Ακούσαμε μεταξύ άλλων «Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια», «Ο Μπάμπης ο φλου», «Ο βασιλιάς της σκόνης», «Ζηλεύει η νύχτα», «Γέλα πουλί μου» , καθώς  και τα δικά του «Μαγικό μονοπάτι», «Τι να σου πω» και «Θέλω», που άρεσαν πολύ.

  Kατόπιν τίμησαν τη βραδιά ο Αλέξανδρος Θοδωρής του συγκροτήματος ΟΜΝΙΑ και ο νέος Κύπριος τραγουδοποιός Στέλιος Αντωνίου, απ΄ τους οποίους απολαύσαμε από το «Δε θέλω» των Μπλε και το «Γαρύφαλλε», μέχρι το «Ι want to break free» των Queen και το « Wish you were here» των Pink Floyd..

  Μια όμορφη ροκ βραδιά που ικανοποίησε όσους παραβρέθηκαν και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, με πολύ κέφι από τον Βάμβουκα και τον Veandok επί σκηνής, αλλά και τον Μιχάλη Κακέπη από το χώρο του κοινού, σε αντικριστή τραγουδιστική σύμπραξη.


{jlex}folder:images/reviews/kakepis-vamvoukas-deandok-architecture{/jlex}

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations