Νίκος Ματθαίος - Χαβιάρι - e-Stage.gr
Dec 12, 2017 Last Updated 9:29 PM, Dec 11, 2017

Νίκος Ματθαίος - Χαβιάρι

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερες ευαισθησίες, συνδυάζει στα τραγούδια του τους ήχους του rock ‘n’ roll μαζί με τον ξεχωριστό ελληνόφωνο στίχο, που αντανακλά την ποιητική του ιδιοσυγκρασία.

Με καταγωγή από την Άνδρο, ο Νίκος Ματθαίος διαμένει μόνιμα στην Αγγλία όπου ασχολείται με το επιστημονικό του αντικείμενο, παράλληλα με τις μουσικές του δραστηριότητες.

Πρόσφατα έκανε τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία με  το single «Ο Ήλιος»! Ένα τραγούδι που δέχτηκε θετικές κριτικές για το πρωτότυπο μουσικό ύφος που χαρακτηρίζει τον καλλιτέχνη.

Σήμερα ο Νίκος Ματθαίος παρουσιάζει το τραγούδι «Χαβιάρι». Μια σύνθεση στα πλαίσια του ελληνικού ροκ που φέρει όμως το άκρως προσωπικό και μοναδικό στίγμα του δημιουργού της.

Το «Χαβιάρι» καυτηριάζει με το στίχο του την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα που αναγκάζει τους νέους να φύγουν έξω, κάτι που πηγάζει από τα προσωπικά βιώματα του καλλιτέχνη.

Ένα δυναμικό τραγούδι με κιθαριστικά ξεσπάσματα και τη μελαγχολική του διάθεση, κερδίζει τον ακροατή με το στίχο και τη μελωδία του.

Καλή ακρόαση!

 

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Νίκος Ματθαίος κατάγεται από την  Άνδρο και ζει στην Αγγλία, στο Βirmingham, οπού εργάζεται ως μηχανικός/ερευνητής αυτοματισμού.

Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε πριν δεκαεπτά χρόνια. Έχει κάνει μαθήματα αρμονίας και κιθάρας και παίζει ερασιτεχνικά μπάσο και τύμπανα.

Ασχολείται με την παραγωγή μουσικής, γράφοντας τα δικά του τραγούδια, ενώ παράλληλα γραφει στίχους και ποιήματα. Ενα απο αυτά είχε την χαρά να το δημοσιεύσει στο Πανεπιστήμιο του Manchester κατα την διάρκεια του μεταπτυχιακού του.

Πιστεύει οτι η μουσική από μόνη της δεν μπορεί να βελτιώσει το κόσμο, μπορεί όμως να αλλάξει τον άνθρωπο σε τέτοιο βαθμό, ωστε να θελήσει ο ίδιος να τον βελτιώσει.

Ακολουθήστε την μουσική σελίδα του Νίκου Ματθαίου στο Facebook!
Ακολουθήστε την ποιητική σελίδα του Νίκου Ματθαίου στο Facebook!

To single Χαβιάρι διατίθεται στα δισκοπωλεία και τις ψηφιακές πλατφόρμες:
iTunes | Google Play | Deezer | Spotify


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας